Hvordan til at designe en forhave Program

September 21

Hvordan til at designe en forhave Program

En plan eller et program til design af forhaven er en vigtig del af landskabspleje. Forhaven er det første, andre ser, når de ankommer til et hjem. Det bør afspejle de mennesker, der bor der og giver en indbydende fornemmelse at ejendommen. Curb appel er også meget vigtigt, når de sælger et hjem. For at holde et hus ser attraktive og indbydende alle fire årstider, skal et par grundlæggende retningslinjer overvejes.

Instruktioner

•Vurdere hvad findes allerede på ejendommen. Hvis du bygger et nyt hus, landskabspleje kan planlægges sammen med stilen af huset og kan udvikles over tid. Hvis du arbejder med en eksisterende hjem, tage en opgørelse over hvad du skal arbejde med. Beslutte, hvad der virker og hvad der ikke virker.

•Consider den arkitektoniske stil af huset. Størrelsen af huset er også en overvejelse. Tænk på landskabspleje i dit hus, som du ville gøre en ramme til et maleri. Det bør gøre opmærksom på huset, forbedre det og vise det i sit bedste lys. Planterne skal være passende i omfang til størrelsen af huset.

• Opret et udseende, der er unikke til og afspejler personlighederne af dem, der bebor hus. Der er mange ser ud til at overveje, såsom casual, velplejede, land og formel. Selv om der kan være visse koder eller begrænsninger, der skal overholdes i visse boligområder, kan udseendet stadig blive entydigt din.

• Giv troede de sol og skygge betingelser i forhaven. Dette vil afgøre valget af planter til disse områder. Hvis du vil medtage en græsplæne, skal du finde ud af, hvilken type af græs vokser bedst i de fremherskende betingelser. Hvis vandbesparelse er vigtig, vil dette påvirke dit valg af planter. Dit lokale Havecenter vil rådgive dig med hensyn til disse betragtninger.

•Plan et ensartet udseende. Alle dele af gården skal arbejde sammen, samlende udseendet af landskabspleje. Vælge planter, der fungerer godt med hinanden. Gruppe af planter og gentage visse elementer i din værftet design i hele værftet. Når plantning grupper, bruger et minimum af tre til fem planter. Dit lokale Havecenter vil kunne vejlede dig i valget af planter, der supplerer og harmonere med hinanden.

•Consider balance i din plan. For eksempel, vil en forhave, hvor alle træer eller planter har været placeret på den ene side af gården give en off-balance og ubehagelig følelse at observatøren. Gården kan ser forvirret og ude af drift. Symmetrisk balance kan opnås ved at gøre begge sider af forhaven spejler hinanden. Dette er et meget struktureret udseende. Asymmetrisk balance er mindre bestilt, men stadig giver en følelse af balance. Det giver en mere afslappet føler til gården. For eksempel kan et stort træ på den ene side af forhaven afbalanceres af en gruppering af flere mindre buske på anden siden.

•Build op posten som omdrejningspunktet for dit hus. Visuel appel er vigtig, men alt for mange accenter kan give en kaotisk og forvirrende føler. For eksempel, vil en vellykket løsning plan omfatte placere gradvis mindre planter mod døren. Anlægget placering peger på døren og fokuserer opmærksomheden på forstuen.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com