Pool sikkerhed tilskud

September 23

Pool sikkerhed tilskud

I USA omkom 3,443 mennesker ved at drukne i 2007 alene. En ud af fem af disse ofre var børn under 14. Pool sikkerhed giver arbejde til at reducere antallet af drukning dødsfald og personskader.

Tilskud til offentlige myndigheder

U.S. Consumer Product Safety Commission tilbyder swimmingpool sikkerhed tilskud gennem Virginia Graeme Baker Pool og Spa Safety Act. Denne lovgivning blev vedtaget i 2007 med henblik på at reducere antallet af drukning og afløb entrapment blandt børn. Bevilge penge fordeles gennem regeringer.

Tilskud til sikkerhedsforskning

Instituttets nationale swimmingpool tilbyder en årlig tilskud til støtte for "forskning og akademiske studier relateret til swimmingpool og spa skade og sygdomsforebyggelse," ifølge retningslinjerne. Støttemodtagerne skal offentliggøre resultaterne af de grant-finansieret undersøgelse i "International Journal of akvatiske forskning og uddannelse." Nonprofit organisationer med 501(c)(3) status er berettiget til at ansøge.

Tilskud til sikkerhed programmer og uddannelse

ZAC Foundation understøtter programmer, der arbejder for at forbedre pool sikkerhed gennem analyse af politik, advocacy indsats og offentlig uddannelse. Fokusområder omfatter sikrere svømning erfaringer, uddannelse for pool installatører og inspektører og opmuntrende lydhørhed fra tilsynsmyndigheder. Nonprofit grupper er berettiget til at ansøge.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com