Aprilaire 600 specifikationer

February 22

Aprilaire 600 specifikationer

Hvis du har et hus eller en lejlighed, der ofte er tør og ubehagelig, bør du overveje at bruge en luftfugter. Befugtningsapparater er hvidevarer, der er designet til at tilføje fugtighed i luften cirkulerer i hele dit hjem eller lejlighed. En luftfugter kan du overveje er Aprilaire 600.

Overvågning

Selvom du ønsker måske en luftfugter, fordi luften i dit hjem er for tør, er det også vigtigt at sørge for, at luften i dit hjem ikke er alt for fugtigt. Med bærbare luftbefugtere har du luksus at flytte din luftfugter, når et rum bliver alt for fugtigt. Aprilaire befugtningsapparater er ikke bærbare, men arbejde inden for dit hjem, opvarmning og afkøling ventilationssystem og bruge sensorer til at overvåge fugtighed i hele huset og gælder mere eller mindre fugtighed for områder af huset, der har brug for det.

Fordampning kapacitet

Fordampning kapacitet måler mængden af vand en luftfugter kan håndtere. Dette er en vigtig spec fordi overskydende vand kan oprette mug og andre skadelige materialer i dit hjem. Fordampning kapacitet af Aprilaire 600 er.70 gallon per time.

Hjem størrelse

Medmindre du bor i et palæ, bør Aprilaire 600 levere strøm nok luftfugter til at holde fugt i dit hjem på et komfortabelt niveau. Aprilaire 600 kan befugte tæt bygget boliger på op til 4.000 m² i størrelse.

Automatisk Digital kontrol

Aprilaire 600 kommer med en automatisk digital kontrol, der tillader dig at ændre indstillingerne for fugt og giver også en læsning af temperaturen og vitale tegn af Aprilaire 600 luftfugter systemet.

Effektivitet

En anden funktion i Aprilaire 600 er, at det er en yderst effektiv hjem luftfugter. En af grundene, der er effektivt fordi filtrene i systemet vare overalt fra seks måneder til to år afhængig af hvor ofte luftfugter systemet bruges. Systemet er også designet med energieffektivitet i sindet, fordi det ikke over befugte områder af dit hjem. De skærme, der bruger systemet tillade Aprilaire 600 at maksimere sin befugtning uden at overanstrenge sig selv.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com