Hvor meget vand skal unge mangotræer?

September 24

Hvor meget vand skal unge mangotræer?

Native til Burma og østlige Indien, mangotræ eller Mangifera indica, brug for masser af miljømæssige dæmpning i sine første par måneder af livet efter transplantation. Ud over tropiske temperaturer skal mangotræer passende hydrering.

Vanding cyklus

Ifølge webstedet Texas A & M AgriLife skal unge mangotræer vandes to til tre gange for den første uge efter transplantation, men kun én eller to gange om ugen i de næste fire til seks måneder. Når træet bliver ældre, er vanding en gang om ugen i løbet af sommeren nok.

Metode

Unge mangotræer skal vandes med en ring-metode i deres første fire til seks levemaaneder efter transplantation. For at opbygge vand ring, blot opbygge en jord barriere rundt om træet er flere inches i højden, og kun lidt højere end transplantation hul. Næste, fylde bassinet med vand, tilføje mere jord perimeter efter behov. Når det er tid til vand anlægget igen, fyld med bassin igen. Vand ring vil erodere i fire til seks måneder.

Dræning

Mangotræer skal plantes i jord, der er godt drænet og giver masser af plads for fugt. Men undgå overwatering, da dette kan føre til svampesygdomme som anthracnose, en af de mest almindelige problemer for mangotræ.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com