Vejledning i hvordan man opbygger en reol

May 6

Vejledning i hvordan man opbygger en reol

Et par grundlæggende værktøjer, tømmer, en bordrundsav, og nogle forsyninger fra din lokale hjem forbedring butik og du er indstillet til at gøre en reol til at skrinlægge bøger eller vise en samling. Anvisningerne nedenfor er for en reol 36 inches høj og 30 3/4 inches lang. Du kan nemt ændre retninger for at gøre en reol op til 60 inches høj og 36 inches lang.

Instruktioner

Skære grater

•Indstil højden på tabellen savklinge, således at det vil skære en groove 3/8-tommer dybt i pine. Dette vil være dybden af rabbet. Grater er skåret i siderne af reoler til hver hylde. Hylderne er indsat i grater og derefter limet og skruet fast til siderne af reolen. Denne konstruktion teknik skaber en langt mere robuste struktur end du ville gøre ved blot butting hylder op mod sider af reolen.

•Measure 1 1/2 inches fra bunden af en 36-tommer stykke af fyrretræ. Gør et mærke med en blyant. Gøre en anden mark 3/4-inch op i bestyrelsen fra den første mark. De to mærker viser hvor de første rabbet vil blive skåret. Justere bestyrelsen på tværs af tabel saw seng med højre kant af tabel saw blade på linje med den første mark. Den større del af bestyrelsen er til venstre. Sæt hegn til butt op mod slutningen af bestyrelsen der er tættest på kniven. Dette fungerer som din guide til at skære den første groove. Tryk på brættet gennem bordet så for at skære rillen. Gentag for at skære en groove på det andet 36-tommer lang stykke fyrretræ. Ikke remeasure. Bruge hegnet som din guide. Fjerne hegnet.

•Sæt de første bestyrelse på bordet så og Juster venstre kant af tabellen savklinge med din anden mark. Nulstille hegnet og skære rillen. Gentag for den anden bord. Fjerne hegnet. Du har nu to boards, hver med to riller. En groove er 1 1/2 inches fra bunden. Andre rillen er 2 1/4 inches fra bunden.

•Indstil den første bestyrelsen mod tabellen savklinge sà ¥ bladet vil fjerne en del af træ mellem de to riller. Nulstille hegnet og skære den nye groove. Gentag med den anden bord. Fjerne hegnet. Gøre dette en gang eller to gange mere for at du har fjernet alle af træ mellem to riller på både brædder. Dette er det første sæt af grater. Disse to grater vil acceptere og hold den nederste hylde i reolen.

•Klippe tre mere grater på hvert bord, efter samme procedure. En rabbet bør begynde 12 inches fra bunden af bestyrelsen. Næste skal begynde 24 inches fra bunden af bestyrelsen. Den endelige rabbet skal begynde 35-1/4 inches fra bunden af bestyrelsen. Hver rabbet er 3/4 inches lang. Den endelige rabbet vil have ingen træ tilbage på siderne over det. Den øverste hylde i reolen sættes ind i denne rabbet.

Vedhæfte hylderne

•Drill tre 1/16-inch pilot hul langs hver rabbet. For det første bør være 1 tomme fra kanten af brættet, de anden 4 3/4 inches fra kanten af brættet og den tredje 1 tomme fra anden kanten.

•Draw en perle af lim. langs den nederste rabbet på begge sider af reolen. Samle hylden, så at den ene ende er indsat i hver rabbet. Bruge en tømrer pladsen til at kontrollere, at siderne er nøjagtig vinkelret på hylden. Køre skruer i hver af de tre pilot huller i hver rabbet.

•Gentag at samle den øverste hylde i reolen. Brug en bar klemme til at klemme den øverste hylde og den nederste hylde til at holde samling firkantede og stram.

•Gentag at samle de to midterste hylder i reolen. Tillad lim til at tørre. Fjernes bar skruetvinger.

Vedhæfte tå spark

•Drill en pilot hul i hver side af reol 3/4 inches fra bunden og 1/4 tommer i fra forsiden af reolen.

•Indstil 1 af 2 af 29-1/4-tommer stykke af fyrretræ ind i reolen, så at det flugter præcist med bunden af sider og skod op mod bunden af den nederste hylde. Køre en perle af lim. langs siderne og toppen af tå kick, sætte det på plads og holde det på plads med skruer drevet pilot huller.

•Clamp tå sparke på plads ved hjælp af en bar klemme indtil limen tørrer. Sand og finish reol ved hjælp af klare polyurethan, maling eller pletten.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com