Sådan installeres en ø Counter

December 29

Det moderne køkken er simpelthen ikke komplet uden en ø tæller i midten. Ikke alene giver det et brændpunkt i rummet, det fungerer også som en multi-funktionel overflade hvor du kan tilberede mad, spise måltider har samle gæsterne rundt under en fest. Øen er ofte et sted for børn at gøre lektier eller familiemedlemmer til at tjekke e-mails eller foretage telefonopkald. Kort sagt, sker en masse på køkkenet island.

Instruktioner

•Plan øen først med grundig detaljer. Overveje hvad skal gemmes under øen såsom opvaskemaskiner eller affaldsspande. Beslutte, hvis du har brug for nem adgang til skabsplads til gryder og pander og om du bør medtage eventuelle El-udtag.

•Purchase bordplade du kræver. Hvis du vælger en brugerdefineret bordplade fremstillet af materialer såsom granit eller andre typer af sten skal du tillade flere uger at være foretaget. Gøre dette før noget andet, så du ikke efterlades med en ramme, men ingen bordplade på dit køkken øen venter.

•Opret en ramme for din køkkenø ved hjælp af krydsfiner. Forlade rum til skabene og køkkenudstyr som opvaskemaskine, hvor det er relevant. Klip et stykke krydsfiner 4 inches kortere end køkkenbordet, der er på rækkefølgen. Ved hjælp af negle og lim, placere det over toppen af rammen for bordplade til at sidde.

•Installer køkkenbordet. Kontroller toppen passer perfekt og er den rigtige størrelse. Hvis du installerer en top som granit, så vil det være tung nok ikke brug for at sikre sted. Hvis bruger en træbordplade, er det nødvendigt at sikre på plads ved hjælp af negle eller meget stærk vandbaseret lim.

•Sæt kabinet skabe og skuffer til rammen. Vedhæft eventuelle hardware såsom håndtag og hængsler. Giv rammen en frakke af maling hvis det ønskes eller en behandling med lak at stoppe generelle slid og ælde.

Tips & advarsler

  • Nogle øer hus komfur toppe eller komfurer og hvis så det er vigtigt at have en varmebestandig køkkenbordet. Du bør sikre højden er god for de vigtigste funktioner på øen skal bruges til.
  • Købe nogle afføring skal placeres rundt om køkkenet øen til at skabe et rart sted at sidde
  • Du skal bruge hjælp til at installere køkkenbordet, som det vil være meget tunge

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com