Hvordan til at inspicere en Mobile Home for utætheder

September 27

Hvordan til at inspicere en Mobile Home for utætheder

Det er tid til at inspicere din mobiltelefon hjem for utætheder. Eventuelt har du bemærket et fald i din vandtryk eller du har vand kører på din plæne fra nedenunder dit mobile hjem. Ved inspektion en mobile home for utætheder er det vigtigt at inspicere inde og ude. Hvis du ikke inspicere under hjemmet, kunne du gå glip af en potentielt alvorlig læk. Rutinemæssigt eftersyn mobilen for utætheder forhindrer alvorlige strukturelle skader.

Instruktioner

•Look på loftet i mobilhome til at kontrollere det, hvis utætheder. Almindeligt, er loftet malet hvid tillader dig at visuelt bemærker en lækage. Hvis loftet har brune, grå eller gulligt udseende cirkler, har din autocamper tag lækage.

•Drej på vandet i rum, køkken, badeværelse og vaskeri. Åbne døre under køkkenvasken, badeværelse vask og tøjvask værelset vasken. Kontrollere, om dette område indeholder puljer af vand. Kig på rørene og mærke, hvis de dryppe vand

•Look i nærheden af toilettet for vand. Du måske ønsker at bruge en klud og tør forsigtigt vandforsyning linjer fra bagsiden af toilettet. Området omkring dit toilet må ikke indeholde små puljer af vand.

•Kontroller din autocamper windows ikke lækker ved visuelt at kigge på den indvendige og udvendige vinduer. Typisk, hvis din mobil home windows lække, du vil bemærke rådne eller beskadigede træ og sidespor.

•Strømforbrug i standby foran begge udvendige døre til at mærke nogen utætte. Kig på gulvet og omkring døren for eventuelle skader. Føle gulv nedenunder døren og omkring dørkarmen for bløde, svampet træ. Hvis du har bløde, svampet træ, lækager døren.

•Crawl under mobilhome med din lommelygte til at kontrollere lækager. Typisk, mobilhomes sidder på en cement pad eller har plast på jorden under dem.. Hvis du bemærker nogen små puljer af vand, lække din VVS-linjer. Tænde for vandet inde i hjemmet før kravler under det, for at tjekke for utætte rør.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com