Hvordan installerer jeg en firbenede Badekar Faucet?

September 29

En clawfoot eller legged balje gør en elegant tilføjelse til et vintage badeværelse. Men disse bøtter er installeret meget anderledes end en traditionel moderne badekar. Vandhanen for at clawfoot balje stiger uafhængigt fra gulvet og maj, eller kan ikke knyttes til badekar i nogen måde. Med kreative VVS, kan clawfoot karret placeres næsten hvor som helst i badeværelset. En autoriseret blikkenslager bør flytte de varmt og koldt vand linjer samt afløb til karret.

Instruktioner

•Drill to 3/4 tomme huller i gulvet i badeværelset. Placering af hullerne vil afhænge af den præcise model for vandhane du installerer. Den nemmeste måde at gøre dette er at flytte vand, linier, installere vandhanen og derefter lodde vand linjer til den nye hardware. Så sørg for, at de nye vandledninger nå hullerne.

•Sno den gevind del på ventilen i blikkenslager er tape. Skru ventilen i flange for det kolde vand linje. Spænd med Skruenøglen. Skubbe ventilen, så bunden bevoksning af ventilen er flugter med gulvet. Skrue ikke bevoksning af ventilen på plads. Gentag med varmt vandlinje. Sørg for, at varmt og koldt vand ventiler er på den rigtige side og at valve håndtag er inden for rækkevidde.

•Sæt levering linjer for varmt og koldt vand til deres respektive ventiler. Wrap alle tråd i blikkenslagere tape før stramning med Skruenøglen.

•Sno de øverste tråde af udbuddet linje med blikkenslager er tape og lægger armene for vandhanen. Sørg for at arme er parallelt med gulvet og afstand til at passe af vandhane. Løst Spænd møtrikkerne for at holde denne del på plads.

•Sæt vandhane til armene. Bruge blikkenslager er tape på leddene, og Spænd møtrikkerne holder vandhane til armene. Kontrollere hane i højden, og sørg for, at tuden passer over læben af karret. Tilspænd alle leddene så vidt muligt med Skruenøglen.

•Fra under gulvet, måle varme og kolde vandforsyning linjer mod kobber hjørne flange. Cut off eventuelle overskydende rør med rør kuttere. Lodde varme og kolde vandforsyning linjer til flangen i bunden af afspærringsventil med lodning jern og kobber VVS flux.

•Drej på vandet. Check for utætheder. Stramme enhver fælles, der er utæt. Når alle tætninger er vandtætte, skrue i bunden af varmt og koldt vand ventiler til gulvet.

Tips & advarsler

  • Når du vælger en Clawfoot badekar hane, Sørg for, at den farve, metal og stil komplimenter vask vandhane.
  • Beregn vægten af karret, men også vægten af badekar fuld af vand for at afgøre, om gulvet er stærk nok, eller hvis det muligvis forstærkninger.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com