Hvordan du indstiller en trådløs hjem Alarm

September 29

Alle kan lide at føle sig trygge, men nogle gange ekstra forholdsregler skal tages ophold sikker. Disse forholdsregler kan omfatte installationen af et sikkerhedssystem i hjemmet. Trådløse systemer bliver mere og mere populært og er nemt at indstille, når de er installeret i dit hjem. Læs videre for at lære hvordan du indstiller en trådløs Hjemmealarm.

Instruktioner

•Installer dit kontrolpanel. Dit kontrolpanel er hjemmebase for din trådløse hjem alarm. Sørg for, at Styrepanel er installeret korrekt, således at du kan indstille din alarm.

•Indstil op din telefonlinje. Der er ikke behov for en anden telefonlinje, men skal du tilslutte din telefon til dit system. Dette er således at redningstjenesterne kan kontaktes i tilfælde af et problem i dit hjem.

•Test de trådløse sensorer. At sikre sensorer omkring dit hjem fungerer før du indstille hjem alarmen. Disse sensorer kan være op til 300 fødder fra Kontrolpanel, og du kan foretage en tilpasning til sensorerne, hvis det er nødvendigt.

•Indstil dit websted kode. Dette vil eliminere interferens fra andre systemer og tilføjer sikkerhed til dit system. Du vil kunne indstille din alarm og slukke den med din kode og identificere enhver manipulation med systemet.

•Indstil alarmen baseret på hvad du ønsker skal ske, uanset om det er at være en tavs alarm, der vil kalde nødsituation tjenester eller en højlydt alarm at skræmme ubudne gæster. Disse muligheder vil dukke op på dit kontrolpanel, og du kan beslutte, hvordan du ønsker det skal angives.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com