Sådan pris en antik soveværelse Suite

October 14

Sådan pris en antik soveværelse Suite

En antik soveværelse suite er en smuk tilføjelse til et hjem, især et hjem, der har en ældre stil. Værdien af en antik soveværelse suite varierer dramatisk baseret på flere faktorer, herunder dens alder, den tilstand, det er i, niveau af håndværk det afspejler og materialer i sin konstruktion. Hvis du ikke er en antik ekspert, kan det være svært at pris en antik soveværelse suite, der fanger dit øje. Der er dog et par enkle trin til at tage for at sikre du ikke betaler for meget for møblerne.

Instruktioner

•Vurdere betingelse af den antikke suite. Tilstanden af antikke møbler er en primær faktor, der påvirker dets værdi. En antik suite i fremragende betingelse vil normalt koste betydeligt mere end en suite af de samme materialer, design og tidsperiode der kræver reparation eller retablering. Hvis du nyde restaurering arbejde, kan købe et sæt, der har kosmetiske skønhedsfejl betale sig.

•Undersøg anvendte materialer til at konstruere soveværelse suite. Forskellige materialer har forskellige priser og sjældne træsorter kan tilføje betydelig værdi til et stykke. For eksempel, er møbler lavet af amerikanske kastanje normalt dyrt fordi dette træ er sjældent nok, at det kun er fundet i antikviteter. En antik forhandler bør kunne identificere træ for dig.

•Shop omkring. Antikviteter er begrænset i forhold til nyligt lavet produkter, fordi de er ældre og mange af de oprindelige sæt har været ødelagt, ødelagt eller på anden måde mangler. Svært at finde antikviteter er dyrere og hvis du finde identiske sæt af et soveværelse suite, vil du vide, at apparatet ikke blive prissat for højt.

•Find ud alder af antikt. Jo ældre soveværelse suite er, jo højere værdi. Forvente ældre apparater til at koste $3000 eller flere, mens nyere sæt kan koste så lavt som et par hundrede dollars. Hvis anlægget er mindre end 100 år gamle, er det ikke en antikvitet.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com