Hvad planter vokser i en regnskov?

July 11

Hvad planter vokser i en regnskov?

Mere end 60 procent af plantearter på planeten vokser i regnskovene. Disse regnskove er ansvarlig for at levere de fleste af verdens iltforsyning. Vi er afhængige regnskov planter for mange af de frugter, fødevarer, krydderier, æteriske olier, fibre og træ produkter, der anvendes i industrien og medicin. Regnskove er placeret i Amerika, Afrika, Indo-Malaysia og de australske regioner i verden. Selv om hver region giver særlige planter, dyrkes mange på tværs af flere regioner hvor der findes lignende vækstbetingelser.

Amerika

Gummi træ vokser i andre regnskove, men er hjemmehørende i de brasilianske Amazonas. Cacao, bruges af gamle mayaernes og aztekernes civilisationer, har længe været dyrket i Andes-regionen i Sydamerika og Mellemamerika. Det er den vigtigste ingrediens i at gøre chokolade og der dyrkes i andre regnskovsområder i dag. Vanille, et medlem af familien orchid er hjemmehørende i Mexico, i Mellemamerika. Cassava, et medlem af familien julestjerne er almindeligt anvendt som en stivelse. Allehånde, ofte menes at være en kombination af krydderier, er en enkelt plante, der indeholder flere krydderi smag.

Afrika

Ibenholt, anvendes primært til sin hårdt træ, er hjemmehørende i Vestafrika. Det bærer også en lignende til persimmon frugt. Cola, en slægtning af cacao plante, er en populær drik flavoring. Cola er hjemmehørende i Vestafrika. Bambus, dyrkes i mange regnskove har også sorter indfødte til Afrika. Kokospalmer er fælles langs østkysten af Afrika. Kaffe og Ricinus planter er begge hjemmehørende i nordøstlige Afrika. Rosenrøde Periwinkle plante, en vigtig medicinplante, er også indfødte til denne region, regnskov.

Indo-Malaysia

Rattan, en populær materiale, der anvendes til møbler og kurven for øje, er en klatring palm indfødte til denne region. Sort peber og ingefær er populære krydderier hjemmehørende i det sydlige Asien. Jackfrugter, et medlem af familien Mulberry er hjemmehørende i regionen, selv om det er blevet tilgængelige i andre tropiske områder. Vejer op til 100 pounds, ligner dens smag ananas og bananer. Bambus, en meget stærk græs, har længe været en kilde til mad og konstruktion materiale i dette og andre regioner, regnskov. Bananer også vokse i denne region.

Australasien

Native planter af Australasien omfatter bananer og pisang. Selv om disse planter er relateret, bruges Vejbred som stivelse og banan som en frugt. De vokser ikke rent faktisk på træer, som er træagtige stilke, men er den største urteagtig plante i verden. Sukkerrør er også hjemmehørende i Ny Guinea og er kilde til forarbejdede sukker. Muskatnød og muskatblomme, selvom begge er en del af de samme frugt, der betragtes som to forskellige krydderier. Muskatnød anlægget er indfødte til Spice øer. Bambus er den største græs i verden og er en fødekilde samt et byggemateriale.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com