Sådan bruges Ultraviolet lys til at behandle vandet

September 30

Ultraviolet stråling ødelægger RNA og DNA fra bakterier, vira og andre mikroskopiske organismer. Stand til at reproducere, organismen er effektivt døde. Næsten alle flaskevand, der sælges i den udviklede verden er lagt gennem en UV behandlingssystem forud for aftapning. Årsagerne er enkle: UV-lys påvirker ikke smag, temperatur, næringsstoffer eller sundhedsmæssige fordele. Mulighed for at bruge UV-stråling til behandling af vand er langsomt ved at nå husstanden. Her er et par skridt til at drage fordel af denne nye teknologi.

Instruktioner

•Test vandkilde. UV-behandling kun ødelægger skimmel, sporer, bakterier og vira. Det er ikke effektive mod nitrat og tungmetaller, der kan findes i godt vand eller mod industrielle forurenende stoffer og andre kemikalier, der kunne være til stede i regnvand.

•Couple UV behandling med en traditionel filtreringssystem. Mest omfattende filtrering rutiner indebærer en kombination af filtrering og kemiske processer. UV-lys kan være bruges i stedet for kemikalier. I fortiden, en trækul eller anden form for filter blev betragtet som utilstrækkelig, da virus og meget små vandbårne patogener som cryptosporidium gled gennem. Dog med ansøgning UV lys er dette ikke længere et problem. En mid micron i stand til filter vil tilstrækkeligt håndtere disse elementer, for hvilke UV lys er mindre nyttige.

•Purchase UV-lys med en kappe. Bare trække en lys fra en garvning seng vil ikke arbejde, da UV-lys skal være neddykket og bevægede sig gennem vandet. En interimistiske kappe for UV-lys kan være ineffektiv og usikre. Mange typer af plast vil delvis blokere for UV-stråling. Med hensyn til sikkerhed udgør en utilstrækkeligt beklædt lys en høj risiko for elektrisk stød. Se links i ressourcer (nedenfor) for udbydere af overtrukne UV lys.

•Partition vand i en let steriliseret beløb. Mens den rette procedure vil variere afhængigt af størrelsen af din UV-lys, du generelt skal gøre en quart eller mindre ad gangen. Sikre, at vand har været indeholdt i ét sted for at forhindre usteriliseret vand pooling, såsom i tråde af en vandflaske.

•Time anvendelsesperioden for UV lys. For at dræbe selv de hårdeste bakterier, udsætte en kvart til lyset i mindst 90 sekunder.

•Circulate vandet. Hvislende vand eller omrøring med UV stang vil sikre, at intet farligt overlever.

Tips & advarsler

  • Par UV lys med et filtreringssystem til at sikre fuldstændig sikkerhed. Ikke stirre direkte ind i UV-lys, da det kan beskadige øjet

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com