Hvordan du fjerner hårfarve fra en balje

June 21

Hvordan du fjerner hårfarve fra en balje

Hvis du har et uheld farves karret med hårfarve, skal du ikke fortvivle. Det kan nemt fjernes med emner du kan allerede har på hånden. Eddike, bagepulver, løse tæppe renere og lidt knofedt fjerner hårfarve fra en balje i minutter. Bruge denne nemme metode, vil du tage væk pletter uden at beskadige din balje. Denne behandling kan anvendes sikkert på alle typer af badekar.

Instruktioner

•Sæt stikket i karret og fylde omkring 2 inches med varmt vand. Hvis hårfarve er også på siderne af karret, fyld med vand nok til at dække pletter.

•Pour 1 kop eddike for hver 2 inches af vand i karret. Hvislen for at kombinere, og derefter tilføje ½ kop bagepulver for hver 2 inches vand til karbad. Dette skal producere en sydende handling, som vil hjælpe med at fjerne hårfarve pletter.

•Tillad blanding til at sidde i karret for 5 til 10 minutter og derefter dræne alt vandet fra karret. Skylle karret grundigt med varmt vand for at fjerne enhver sidesten eddike eller bagepulver rester.

•Spray områder af karret, stadig farves med hår farve med løse tæppe renere, eller en generisk tilsvarende. Tillad renere at sidde i en yderligere 5 til 10 minutter. Dette fungerer særligt godt for alle områder, som du ikke var i stand til at dække med vand tidligere.

•Tag på gummi køkken handsker til at beskytte dine hænder, og krat de ramte områder med Magic viskelæder, eller tilsvarende, for at fjerne alle resterende hår farve fra karret. Skyl grundigt, når alle hårfarve er helt væk.

Tips & advarsler

  • Hvis eddike og bagepulver ikke er tilgængelig, kan du i stedet bruge blegemiddel til at fjerne hårfarve fra en balje, men vær opmærksom på at det er giftigt og bør ikke komme i kontakt med hud eller tøj. Bruge ¼-cup til en balje fuld af vand.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com