Tørretumbler netledning typer

October 2

Tørretumbler netledning typer

Om el eller gas, tørretumbler ledninger er faktisk nemt at udskifte. Der er ingen forskel i snore anvendes til gas eller elektriske tørretumblere. Det afgørende er den elektriske konfiguration. De elektriske stikben, der stikket i væggen som regel har tre eller fire stikben. Vedhæftet fil enderne, der opretter forbindelse til de elektriske plader på den tørretumbler selv er ofte omtales som "rottehaler." Nyere tørretumbler ledninger normalt har fire rottehaler og er farvet rød, hvid, sort og grøn. Den grønne ledning betyder en nyere model tørretumbler og tilsvarende ledning designet til at overholde nationale elektriske producenter Association (NEMA) standarderne i 2005.

Bekræft din ledning stik Type

Tag din tørretumbler fra stikkontakten og undersøge tænderne. Få et stykke papir og lave et diagram over hvordan tænderne er struktureret. Bemærk og trække tænderne, der er skrå eller lige, "L"-formet eller "U"-formet. Tag dit diagram med dig at købe din ledning udskiftning, eller bruge diagrammet til at beskrive dine plug en elektriker eller hjem reparation person.

Tre-Wire, tre-ben

Ældre tørretumblere og sommerhuse har ofte tre-wire, tre-ben snore og elektriske receptorer. Du vil bemærke, at to af tænderne på stikkontakten er skrå, og den tredje gren er "L"-formet og fungerer som jorden gren. Ledninger, der er tilsluttet den tørretumbler elektrisk plade er farvet rød, hvid og sort og tilsluttes tilsvarende, farven på en elektrisk plade af tørretumbleren. Amperature effekt af ledningen typisk spænder fra 10 til 30 ampere.

Tre-Wire, fire-ben

Nogle tørretumblere efter 1999 men 2005 har tre ledninger og fire stikben. Ejere løber ofte ind i problemer med disse tørretumblere, hvis de flytter ind i et hjem, hvor den elektriske receptor ikke svarer tænderne på deres tørretumbler netledning. I disse tilfælde er det tilrådeligt at opgradere til den nye fire-wire, fire-gren ledning og tilsvarende fire-ben elektriske receptor.

Fire-Wire, fire-ben

Nyere tørretumblere og hjem har fire-wire, fire-ben snore og stikkontakter, der opfylder NEMA standarder. Amperature kapacitet spænder fra 14 til 30 ampere. Linerne har to lige stikben, en gren til "L"-formet jorden og et "U"-formet gren. Fire wire ledninger er farvet rød, hvid, sort og grøn. Den grønne tråd er den nyeste wire tilføjelse, designet til at imødekomme NEMA standarder fra 2005.

Ledningen længder

Tørretumbler ledninger kommer i tre-, fire - og seks-fods længder. Fire-fods ledningen længder er de mest populært anvendte. Overveje vægplads og evnen til at skubbe tørretumbleren fra væggen for vedligeholdelse og inspektion, når du vælger din ledning længde.

NEMA forordninger for nye tørretumblere

Bemærk, at nyere model tørretumblere, fremstillet under 2005 NEMA koder, skal have fire ledninger: rød, hvid, sort og grøn med en amperature af 14-30 ampere. Disse er obligatoriske standarder. De fleste hjem bygget under NEMA koder har derfor fire-prong stikkontakt receptorer. Så vil du finde de nyeste tørretumbler modeller har fire ben og fire ledninger.

Hvis din tørretumbler er en nyere model, eller dit hjem er fem år eller mindre, skal du tage ledningen fra stikkontakt til at kontrollere antallet af outlet stikben til at bekræfte, at din ledning opfylder standarder og til at købe den korrekte udskiftning ledning, hvis det er nødvendigt.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com