Hvilken Type af Caulk til brug på granit

June 27

Hvilken Type af Caulk til brug på granit

Granit er en af de sværeste natursten kan du installere i dit hus. Det kan installeres som fliser eller som en slab, afhængigt af området. Begge typer af anlæg stole på caulking til en vis grad, uanset om installation eller til imprægnering og beskytte indvendigt hjørner efter installationen. Du kan vælge fra en bred vifte af caulks, hver med deres egen unikke styrker.

Byggeri klæbemiddel

Byggeri klæbemidler er grundlæggende klæbemidler sælges for at bruges som installation caulking med forskellige materialer. Mens nogle typer er fremstillet specielt til brug med træ på træ applikationer eller træ og metal, er nogle typer af byggeri lim skabt til at blive brugt med naturlige sten anlæg, såsom med granit plader. De varierer i farve og bruges ikke til efterbehandling anlæg, men for installation af pladen selv.

Silikone Caulk

Silikone caulks kan bruges to forskellige måder, når der beskæftiger sig med granit. De kan bruges til at installere pladerne, selv som et klæbemiddel er anbragt mellem plader og underlag bag eller under pladen samt mellem hvert ekstra stykke granit slab for at holde installationen sammen. De kan også bruges til at forsegle alle indvendige hjørner fra vand, såsom hvor en køkken bordplade møder en backsplash. Oftest silikone caulking er klar, men det kommer i en vifte af farver.

Latex Caulk

Nogle latex caulks er specielt designet til at bruges til granit installation. Men de fleste latex caulks sælges skal anvendes med granit som fælles fyldstoffer, såsom badeværelse områder hvor en plade af granit eller granit fliser mødes badekar. Latex caulk kommer i en række forskellige farver til at matche farven på granit og de omkringliggende indretning.

Akryl Caulk

Den billigste type caulking tilgængelige til brug med granit projekter er akryl caulk. Det bruges kun som en fælles fyldstof og kan bruges på alle slags inde hjørne hvor granitten møder en anden overflade. Det er den mest almindelige type af vand-beskyttende caulking bruges med granit anlæg, på grund af sine overkommelige priser. Ligner latex caulks, det kommer i en vifte af farver til at matche installationen.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com