Hvordan virker et varmelegeme i en tørretumbler?

July 29

Oversigt

Tørretumbler Basics

En tørretumbler fjerner fugten fra tøj ved at blande tekstilerne med varm luft. Luften kommer ind og udgange tørretumbleren fra en åbning i tørretumbleren hvorigennem luften i huset er trukket inde. Denne luft passerer af varmelegeme, som tilføjer varme til luften, før den træder ind i tørretumbler tørretumbler, hvor tøjet er cyklet. Luften er også hele tiden trukket ud af tumbler, suges gennem et filter, der fanger lint og derefter sendes til en anden blæser, der blæser luften gennem en udluftningsanordning uden for huset.

Varmelegemer

Varmen element afsnit indeholder både elementet, selve og flere termostater. Varmelegemet er normalt placeret på bagsiden af tørretumbleren, bag bagpanelet. Elementet coil-formet ligner meget de varmeelementer bruges i både ovne og varmt vandvarmere. Typisk, tørretumbler varmelegemer er drevet på to forskellige måder: gas og elektriske (med elektriske er de mest almindelige).

Gas-drevne elementer afhænger af pilot-lys, som antænder gas, at skabe en stor mængde af varme. Denne varme er meget omhyggeligt indesluttet og kanaliseret af metalplader designet til at overføre varmen i luften. Varmen også flytter fra varmere områder til koldere områder, forsøger at nå frem til en ligevægt med omgivelserne, og det bevæger sig meget nemt gennem mange metaller. Når metallet er opvarmet, er den kølige luft forbigået plader; nogle af varmen bevæger sig op i luften, opvarmning det for eksponering til tøj.

El-varmelegeme fungerer på samme måde, men i stedet for at antænde gas, de tørretumbler sender en elektrisk strøm gennem en varmespiral. Spolen har en visse modstandsdygtighed over for den nuværende, hvilket betyder, at det bekæmper progression af den aktuelle, waylaying elektroner på deres rejse. Denne ophobning af elektroner betyder en ophobning af energi (varme). Metallet bliver snart rødglødende med varme fra denne nuværende modstand; denne varme sendes videre i luften og gennem tørretumbleren. Ligesom andre varmelegemer, er tørretumbler er varmespiral lavet af en meget varigt metallegering med belægning lavet af en varme-resistent keramisk at beskytte den.

Termostater

Termostater (der som regel to eller tre af dem) nøje overvåge denne proces. De er udstyret med lille elektrode sensorer, der gør det muligt for at registrere temperaturen af luften og elementet. Data er fodret med disse termostater, baseret på indstillingen tørretumbler. Deres job er dobbelt: først de sørge for at luften ikke blive for varmt og brænde tøj eller for koldt og ikke gør sit arbejde. Andet, de slå varmelegemet og ud igen for at sikre at luften når en endnu mere specifik temperatur for indstillingen dryer er på--en lavere temperatur til bare en rynke smoothing indstilling, for eksempel, men en høj temperatur i en fuld belastning af vådt tøj.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com