Dragline grave teknikker

October 2

Dragline grave teknikker

Stolelifte udgrave og deponere materiale til form diger, dæmninger eller ødelægge bunker støder op til webstedet udgravning. En dragline er designet til specifikt udgrave under niveauet for maskinen giver mulighed for drift fra kanten af et websted på en platform af jorden i pit nedenfor. For at udtrække materiale, dragline kaster sin spand ind i pit og trækker spand mod maskinen, mens regulerer dets grave dybde ved hjælp af spændt eller slacked ledninger.

At vælge den rigtige metode

Picking den bedste metode til udgravning ved hjælp af en dragline, afhænger af kontrollerede og ukontrollerede variabler. Geologiske betingelser forblive en stor variabel på trods af alle de teknologiske fremskridt skyldes dybden af miner stigende som kulforekomster bliver nogensinde knappe. Andre faktorer omfatter dragline eller spand størrelse og egenskaber, herunder de operationelle begrænsninger af maskinen. Den erfaring og dygtighed af operatøren er også meget vigtigt ved fastsættelsen af, hvilken dragline metode er passende.

Standard grave teknikker

Enkel side støbt involverer kaste overjord, eller geologi over materialet skal udvindes, sidelæns på en forkæle bunke eller gøre en bænk. Det er en teknik, der anvendes almindeligvis som en del af andre metoder til at grave. Standard udvidede bænken bruges når variabler involveret er centreret omkring geologi og design af pit. Standard bænken er implementeret, hvor tykkelsen af jorden bliver udgravet er mindre end 45 meter i tykkelse. Den teknik kendt som trækker tilbage er præcis hvad navnet antyder. Dragline provenuet ved at trække materialet mod low-end side af pit, således at det nemt kan deponeres det i forkæle bunke.

Dygtige grave teknikker

Den udvidede centrale cut er en teknik, der udretter to ting på én gang. Først bliver en pre stripping operation i gennemføres ved hjælp af en skovl loader og en dump lastbil, minimere mængden af overjord dragline nødt til at fjerne, effektivt minimere rehandling af materialet. For det andet skifter det også bænken yderligere i lav-væg slutningen af pit. Et afgørende snit er undertiden udnyttet som en del af andre grave teknikker. Split bænk (eller dyb stripping) teknik er gennemført når pit når en større dybde end højden af den dragline boom betyder dragline brug toholdsskift at bringe det udgravede materiale ud af pit. Split bænk metode indebærer den spand der faldt på en vinklet highwall og bragt til en midlertidig bunke. Dragline flyttede derefter til en anden, højere bænk, at fjerne den midlertidige bunke. Den sidste teknik er blok pass, som bevæger sig mest materiale på én gang. Denne teknik indebærer imidlertid en indledende centrale cut for at få adgang til materialet under overjord. Når den centrale cut er afsluttet vil den påtænkte materiale blive løftet op til en forkæle bunke eller til en forhøjet bænk niveau så at det kan være gravet ud yderligere, ved en senere pass.

Komplekse grave teknikker

Enkelt og dobbelt highwall støbt kan identificeres ved antallet gange en dragline skal passere over en grube til at udtrække materialerne. Det indebærer typisk en kombination af teknikker allerede beskrevet, men på highwall siden af pit. For eksempel, efter pit er brudt op af en minedrift blast, gør dragline sin første pass, at fjerne det øverste lag af overjord som et afgørende snit. Det andet gennemløb er gennemført for at fjerne resten af brudt op jorden ved at udføre metoden split bænk. Tilsvarende enkelt og dobbelt lav mur stemmer er gennemført én eller to gange, men på lowwall siden af pit. For eksempel, efter pit er brudt op af en minedrift blast, en besætning kommer ind i pit og reducerer dybden fra op til 20 til 25 meter. Dragline er derefter gennemført for at fjerne resten af brudt op jorden ved hjælp af en simpel side stemmer.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com