Oplysninger om en Roomba robot støvsuger

January 23

Oplysninger om en Roomba robot støvsuger

Roomba støvsuger fortjener anerkendelse som den første indenlandske robot, der giver en virkelig nyttig service. Udover ydelse som en støvsuger taler det til sin ejer ved hjælp af en række bip; Det er bevidst om dens miljø, undgå trapper, mure og andre fysiske forhindringer; og det husker detaljer og layout af alle rum i sit tjenesteområde. Du behøver ikke engang at være hjemme, mens det fungerer.

Robotteknologi

Roomba er fremstillet af iRobot, et firma, der specialiserer sig i militære og industrielle robotter. Det bruger sofistikeret programmering og en bred vifte af indbyggede sensorer til at navigere sit miljø. Infrarød og optiske sensorer kontrollere batteriets levetid, snavs afsløring og bevægelse, herunder "fare" zone undgåelse som trapper. Roomba er programmerbar med en fjernbetjening og bruger en række elektroniske toner til at kommunikere op til 15 meddelelser, herunder "opgave færdig," "fundet oplader", og "Sikkerhedskopiering".

Modeller

I 2010 tilbyder iRobot fem modeller for rengøring næsten alle gulvets overflade i dit hjem. Ud over Roomba støvsuger er der Scooba gulv vaske robot, snavs hund garage fejemaskine og Verro pool renere. Ligeledes anvendelig er Irobot's nyeste innovation, Looj tagrende pensel. Hver har et unikt sæt af funktioner til rengøring af sine egne specialiserede område.

Funktionalitet

Roombas kraftfulde suge opfanger knapper, bobby stifter, mønter, krummer og hår, og selv store emner som popsicle sticks og Tom kartoffel chip poser. Der er et øje tilstand for kraftig tilsmudsning som følge af uheld. Med et tryk på fjernbetjeningen, vil Roomba begynde en back-og-tilbage mønster, så drej på plads i flere minutter før cirkling ud til en 6-mund diameter og derefter cirkel tilbage til sin oprindelige plads.

Funktioner

Roombas funktioner sikrer robotten renser kun hvor det er meningen at og at det bliver godt ud af fare. Programmerbare udelukkelse zoner oprette en virtuel væg. Snavs påvisning sensorer lytte"" for large objects indtil de plukkes. Væg hugging gør det muligt at spore i udkanten af et værelse som børster afhente snavs langs kick-boards og vægge. Når robotten bestemmer det har renset sin hele tjenesteområde eller beslutter det behov for genopladning, det vender tilbage til dockingstationen til brændstof dens genopladelige batterier. Almindelig vedligeholdelse omfatter tømning snavs rum og lejlighedsvis clearing ud hår og andre rester fra børsterne.

Ulemper

Roomba har et par mindre ulemper. Den kraftfulde sugekop er i stand til at afhente mere snavs end robot's lille størrelse kan faktisk holde; Det er bedst at tømme skraldespanden efter en eller to cykler. Hår også tendens til at ombryde i børsterne, indtil de ophøre med at rulle, forårsager Roomba at gå glip af ting. Børster er let nok at rengøre, men hvis du er væk fra maskinen, mens dette sker, Roomba kan fortsætte støvsugning uden at indse det er at være ineffektiv. Også, tøj, smide tæpper og snørebånd eller tynde ledninger kan udgøre et problem, som kan udhæng lavere end Roomba's 4 tommers højde.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com