Design af trapper

August 3

En trappe er en række skridt grupperet med henblik på lodret avancement. En trappe er også kendt som en trappe, trappeopgange og trapper. De fleste trapper er ledsaget af gelændere til sikkerhedsformål. Nogle stilarter af trapper er mere funktionel end andre.

Fælles trappe

Den almindelige trappe er normalt på en 45-graders vinkel og kan være enhver højde eller bredde. Det kaldes også en lige trappe. Denne stil af trappe er normalt findes i huse.

Vindeltrappe

En vindeltrappe tager normalt op minimum af plads, fordi det ombrydes omkring en lodret stang som en helix. Som du klatre op ad disse trapper, skal du hele tiden vende med hvert trin, som gør det upraktisk, hvis du skal bære et stort objekt mens klatring (f.eks. en vasketøjskurv eller endda et barn). Også, høje mennesker skal passe klatring vindeltrapper, fordi fremtidige skridt er lige over hovedet. Vindeltrapper bruges sjældent som en vigtigste trappe på grund af bygning kode restriktioner.

Cirkulær trappe

Den cirkulære trappe adskiller sig fra en vindeltrappe i, at det ikke er alle tilsluttet én lodret pole. Disse trapper er normalt meget bredere end vindeltrapper og ofte løber langs siden af en buet væg. Formålet med denne flot design af trappe er normalt for æstetiske værdi. Et alternativ til den cirkulære trappe er "L" formede design, der er en fælles lige trappe med en landing om halvvejs eller to tredjedele ned, på hvilket tidspunkt de resterende trapper fortsætte til højre eller venstre.

Fritstående trappe

En fritstående trappe er en, at du kan gå under, som gør den populær til mindre rum, hvor hver bit af mulige plads er nødvendig.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com