Hvordan du søm et eneste plade til et betongulv

April 8

Hvordan du søm et eneste plade til et betongulv

Du skal bruge en pulver-aktiveres sømpistol, når du installerer en eneste plade til et betongulv. Disse søm kanoner brug Tom krudt hætter at skyde søm, også kendt som drev pins, gennem den eneste plade og direkte ind i betongulv. Der findes et antal pulver-aktiveres søm kanoner, afhængigt af dine behov. En billigere version er en single-brand pistol, som du skal genindlæse hver gang. De dyrere pulver-aktiveres kanoner omfatter trigger-fyret med auto-reload modeller.

Instruktioner

•Beskyttelseshætte til at klikke en disposition på betongulv til at angive, hvor du vil søm den eneste plade med pulver-aktiveres sømpistol. Lægge den eneste plade inde linjen layout.

•Sæt en pulver patron til sømpistol fyring kammer. Placer en kørsel pin hovedkulds ind i tønden af sømpistol.

•Grasp håndtag af pulver-aktiveres sømpistol og center tønde tip 3 inches i fra røv slutningen af den eneste plade. Tag fat i håndtaget og holde den pulver-aktiveres pistol med en 90-graders vinkel fra den eneste plade, så drev pin brande lige ned i den eneste plade og betongulv.

•Fire sømpistol, enten ved at trække på fyring aftrækkeren eller rammer fyring pin beliggende på toppen med en kølle. Afhente sømpistol til at inspicere drev pin. Ramte drev pin hovedet med en hammer, hvis det er ikke fuldt spiddet i den eneste plade og beton, indtil det flugter med overfladen af den eneste plade.

•Flyt ned den eneste plade omkring 1 fod og gentage sømning processen. Forskyde drev pin placering ved at flytte den fra den ene side af den ene plade til den modsatte side hver gang til at give en sikker hold uden opdeling i træmaterialet.

Tips & advarsler

  • Bære sikkerhedsbriller og høreværn, når de opererer en pulver-aktiveres sømpistol.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com