Sådan tilføjes en mursten støttemur græde huller

October 5

Et fælles problem med murstensvægge er en ophobning af vand bag mursten. Dette kan forårsage skade på en mursten støttemur og alvorligt forkorte levetiden på væggen. Tilføjelsen af græde huller til mur, mens det er under opførelse er en billig og nem løsning på dette problem. Græde huller giver vand med en pathway ud fra bag mursten. Installere græde huller til en eksisterende mursten støttemur kræver en moderat mængde af tid og kræfter.

Instruktioner

•Installer en murværk bore bit i chuck for enden af en elektrisk boremaskine. Afhængigt af bore du har kan chuck løsne og spænd med en nøgle eller i hånden. Installere en smule det er diameteren af plast græde rør du har erhvervet.

•Drill huller i mursten mørtel på kurset bunden af væggen om hver 24 inches. Hold udløser en del med øvelsen i din dominerende hånd og placere din anden hånd under forreste del af boret lige bag chuck støtte boret, som du begynde at sætte et hul i den nederste del af væggen.

•Hold boret på en 90 graders vinkel til væggen, så hullerne bliver lige. Anvend moderat pres, men Tving ikke boret. Når hullet er boret til den korrekte dybde til at rumme de græde rør, tilbage lidt ud af hullet mens de fortsætter med at presse på aftrækkeren.

•Sæt en plastik græde tube i hvert hul, som du boret. Tryk på rør ind i hullerne i hånden og tryk dem forsigtigt med en hammer til at gøre dem flush til overfladen af væggen.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com