Hvordan man montere en skærm beslag til væggen

February 14

Hvordan man montere en skærm beslag til væggen

Fladskærms-tv eller skærme kan sættes næsten hvor som helst i et værelse, giver dig en stor fleksibilitet i dit hjems indretning og layout. Hvis du overvejer at sætte skærmen på en væg i dit hjem, skal du et beslag, der er designet til montering på væg. Det er vigtigt at du montere beslaget ordentligt for at sikre en robust, stabil og sikker monitor montering.

Instruktioner

•Separat dele af skærmen beslag. De fleste monitor parentes består af en væg monteringsplade og en del, der monteres skærm, sammen med andre assorterede monteringsbeslag. Montering på væg pladen er fastgjort til væggen først, så anden del er placeret på skærmen.

•Køre den en stud finder langs væggen og Find studs bag væggen. Mark hver placering med en lys blyant mærke.

•Sæt en tømrer niveau på væggen i højden, du har valgt til mount og tegne en lige streg mellem to af knopperne. Hold den væg monteringsplade linje og position er det så monteringshullerne på pladen er linet op med studs og pladen niveau med din linje. Mark positionen af skruehullerne på væggen.

•Drill 1/8-inch hul på hver af de lokationer, du markerede i forrige trin. Hold den væg monteringsplade mod væggen og Fastgør det med skruer eller bolte leveres med mount. Stramme disse ind i væggen med en skruetrækker eller skruenøgle, afhængigt af hardwaren.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com