Pleje af orkanen lampe væger

October 8

Pleje af orkanen lampe væger

Orkanen lamper tilføje en romantisk flair til nætter på en veranda, give dig lys når strømmen går ud og gøre en velkommen tilføjelse på campingture. Få det meste ud af din orkanen lampe ved at tage sig af lygtehus og vægen. Orkanen lampe væger har brug for en hurtig minutter vedligeholdelse hver gang du bruger lampe, plus lejlighedsvis pleje.

Trimning vægen

Som væge i en olielampe brænder, bliver det forkullede. Dette er en naturlig del af den afbrænding oparbejde. Trim off den brændte del af vægen i en lige linje efter hver brug eller inden den næste brug. Vægen brænder mere effektivt hvis det er både ren og glat, giver bedre lys og producerer mindre røg. Til tider kan en væge optrævle lidt og ser "fuzzy". Trim fuzzy væger før brug, da de brænder mindre effektivt.

Udskiftning væger

Vægen bliver mindre og mindre brug, indtil det er for kort til at Dingle i brændstoffet. Altid erstatte vægen med den samme stil, uanset om det er flad, rørformede eller runde. Orkanen lampe manual vil angive, hvilken stil af Wicks din lampe tager, så check der hvis du kan fortælle ved at se.

Ændre en væge

Hvis du vil ændre vægen, åbne brændstof rummet og trække sig ud brænderen. Træk den gamle vægen fra brænderen omhyggeligt således at overskydende brændstof drypper tilbage i rummet. Skubbe den ny væge inde i brænderen, indtil kun spidsen er eksponeret. Hvis du ikke kan skubbe vægen manuelt, vedhæfte en tynd strimmel af malertape til den ene ende til at gøre en leder. Skubbe vægen gennem, fatte leder med anden hånden. Guide vægen gennem og derefter fjerne tapen. Skub brænderen tilbage til brændstof rummet, skubbe indtil det klikker på plads.

Tips

Når du ændrer væger, tillade nye vægen tid nok til at få mættet med væske, så det kan lyse. Vægen skal føle våd at røre. Brug altid den rigtige type olie til din orkanen lampe, lampeolie eller petroleum. Ikke bruge benzin, maling fortynder, træsprit, terpentin eller andre brandfarlige i din lampe. Nogle olier, såsom citronella, er sikkert at bruge, men bør kun anvendes udendørs. Efterlad ikke din lampe brænding uden opsyn.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com