Hvordan arbejder AC Motor invertere?

March 6

Hvordan arbejder AC Motor invertere?

AC Inverter Basics

AC eller vekselstrøm elektricitet, er elektricitet, der skifter fra negativ til positiv mange gange hvert sekund. AC motorer er drevet af AC elektricitet, og deres hastighed styres af hyppigheden af nuværende. En AC Motor inverter forvandler netspændingen vekselstrøm til uanset hvilken frekvens motoren kræver for at køre på en bestemt hastighed.

Berigtige magten

Power overføres normalt i AC på en Indstil frekvens. For eksempel, er den magt, der kommer ind i huse i Amerika på 120 volt AC. Motor inverteren først forvandler denne magt til jævnstrøm (DC) magt før du slår den til den korrekte frekvens. Det gør dette med en diode rectifier. Dioder er elektrisk en-vejs ventiler. Når nuværende er positive, sender en diode det ned den positive wire, mens en anden diode knyttet til den negative wire slukker. Når nuværende er negativ, negativ diode åbner og sender det ned den negative wire, mens den positive diode slukker. Alle positiv spænding er sendt ned én ledning, og den negative spænding er sendt ned en anden.

Generere frekvensen

AC motor frekvensomformere bruger digitale kredsløb til at producere vekselstrøm. De har høj hastighed parametre, der kan slås til og fra tusindvis af gange en anden. Disse tænder og slukker signaler tilføje til at gøre en elektrisk bølge, som derefter sendes til motoren. Ved at dreje afbrydere og slukker til forskellige priser, kan inverteren generere forskellige frekvenser.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com