Hvad kan jeg sætte på Bean planter at forhindre rådyr fra at spise dem?

June 23

Hvad kan jeg sætte på Bean planter at forhindre rådyr fra at spise dem?

Hvis du har et problem med rådyr komme ind i din have, indse du sikkert at dyret ikke er alt for kræsne omkring hvad det forbruger. Hjorte vil spise en bred vifte af planter, og dine bønne planter er ingen undtagelse. Uden at konstruere en hindring eller ellers gør bean planter utilgængelige for hjorte, er de tilbøjelige til at fortsætte med at spise dem, medmindre du sætter et afskrækkende eller nær planterne du ønsker at beskytte. Der er mange løsninger, der fungerer.

Stinkende og krydret

Det kan gøre lugt af haven lidt ubehagelig, men blande en stinkende og krydret løsning spray eller hælde omkring dine planter er en måde at holde rådyr væk. De vil ikke lide lugten mere end du gør-- og de helt sikkert vil ikke lide krydderi, hvis de forsøger at spise planten trods lugten. Gøre denne afskrækkende ved sprængning seks rå æg i en blender og tilføje fire eller fem hot peppers såsom habaneros eller scotch huer. Blend blandingen for at liquefy det, og derefter hæld blandingen i en tom Mælkekande. Sæt kanden udenfor i solen at varme for et par dage, og derefter hælde blandingen på og omkring dine bønne planter. Duften vil være forudsigeligt forfærdeligt og peber i blandingen vil smage forfærdeligt bør rådyr tilgang alligevel.

Skræmme dem væk

Blodmel og menneskehår gør en skræmmende kombination for rådyr. Skær nogle bomuldsstof i 4-inch firkanter. Bland en kvart kop af blodmel med en kop af hår udklip og sætte om en spiseskefuld af blandingen ind i midten af hver firkant. Vikle hjørner i små poser og bruge en elastik eller snor til at vedhæfte poser til planter eller lægge dem i nærheden. Rådyr har en fremragende lugtesans, og denne lugt vil advare dem at komme væk hurtigt.

Få behårede

Uden at gå til besværet med at gøre blodmel og hår baggies, kan du bruge menneskehår alene til at udføre den samme opgave, men du skal bruge mere af det. Taske op hår fra en nylig klipning eller gå til en lokal salon og bede om at feje op en bagful. Du kan blot sprede hår hele området plantning til at give en duft, der vil holde rådyr fra bønnerne. Hår er et organisk materiale, der i sidste ende vil absorbere i jorden og vil faktisk gøre jorden mere kvælstof rige.

Sæbe

Ikke alene gør din deodorant sæbe holder kroppen lugt væk, men det vil også afvise hjorte. Det er sandsynligvis på grund af lugten associering med mennesker, fordi vi skræmme hjorte. Opskåret et bar deodorant sæbe i fire stykker og læg et stykke inde i en nylonstrømpe. Binde dem til en pæl og sætte dem i jorden i nærheden af dine bønne planter. Duften vil holde rådyr og andre væsner væk til 3 fødder i hver retning.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com