Hvordan du selv installerer skab systemer

June 23

Installere en closet system ofte tager tid og forberedelse. Et skab system til at fungere på sit bedste skal det være godt designet; nøglen til hvor godt systemet virker er at forstå hvad der skal gemmes. En del af forberedelse omfatter fjernelse af alt i skabet, derefter sortering og kassere ældre beklædningsgenstande. Derefter er dit skab klar til renovering.

Instruktioner

•Tag alt fra skabet, herunder eksisterende reoler, skab stænger, kroge eller andre varer. Bruge en hammer og lirke bar. Bruge en spartel til at udfylde eventuelle huller med spackle. Sortér tøjet i forskellige kategorier. Hvis dit skab overfyldte, forsøge at reducere mængden af ting du vil vende tilbage til skabet med 25 procent.

Kassér slidt, lurvet eller forkert størrelse tøj og sko. Placer dine resterende emner fra dit skab område, så de forbliver rene, mens du arbejder.

•Measure hele skabet ved hjælp af et målebånd. Markere de nøjagtige dimensioner af skabsplads på et stykke af 1/4-inch millimeterpapir, ved hjælp af en skala fra 1/4-inch skal være lig med 1 fod. Erhverve en produkt Dimensioneringsguide fra butik eller online kilder, der viser alle de tilgængelige Systemindstillinger, funktioner, dimensioner og hardware. Bestemme dit skab krav ved at undersøge de elementer, du vil vende tilbage til skabet.

•Vælg kabinetter fra produktet guide først og Bemærk hvor kabinet vil blive placeret, og vælg derefter den placering og højde af stænger, og enhver slide-out kurve eller andre beholdere, du vil bruge. Tegne på dit skab plan hvor hvert af disse elementer vil passe; liste over emner (herunder nødvendige hardware) på den side af papiret, så du vil vide, hvad de skal købe.

•Rework dit design indtil du er tilfreds med det færdige system, som du vil installere. Tage din papir, målebånd og lige kant i skabet og trække dit system på væggene med en blyant. Dette vil give dig en virkelige liv fornemmelse for hvordan tingene vil passe, og det vil give dig mulighed for at foretage yderligere justeringer, hvis noget ikke virker. Færdiggør dit design og dele listen.

•Lay plastfolie skab i stueetagen. Tape off enhver trim, som du ikke ønsker at male. Maling inde i skabet ved hjælp af en maling pensel, rulle og roller bakke. Du kan bruge mere end ét lag maling, hvis skabet ikke har været malet i lang tid. Tillad 4 timer mellem frakker og 24 timer for malingen til at tørre helt.

•Monter vandrette hængende striben, der er standard for de fleste wire-stil closet arrangør systemer sælges i store hjem butikker. Der er typisk 2 tommers af 4-tommer stud bag gipsvæg på toppen af skabet. Hængende strimler er monteret til denne stud, gennem drywall. Bruge et bor til at pre bore din skruehuller. Skrue det hængende strimler til væggen med skruer og en magt skruetrækker.

Hæng din lodret understøtter eller kabinet understøtter efter tegningen. Dette system er helt justerbar, med hængende stribe øverst bærer belastningen. Når du er sikker på de lodrette støtter er i de rigtige steder, bruge en plan og skrue i bunden af understøtter til væggen. Disse skruer er ikke indlæse forsynet, de blot holde understøtter fra at flytte.

•Sæt din hylde beslag af glidebeslag ind i de lodrette støtter. Trim bredde på alle hylder bruger bolt kuttere og dække de skarpe ender med de plastik endestykker, der leveres med hardware pakken. Fortsæt med at tilføje hylder, stænger eller andre funktioner, der passer til dit design. De fleste af elementerne i denne type system klip eller snap sammen nemt.

Tips & advarsler

  • Re montering dit skab er en mulighed for at bruge nye bøjler, dragtposen dækker, plast placeringer og andre organiserende værktøjer til at forbedre udseendet af dit skab og funktioner. Når det er muligt, forsøge at medtage et spejl på et sted, hvor det er let at bruge. Afslut dit skab med kroge og små holdere til elementer som bælter, som kunne nemt falde til gulvet.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com