Hvordan man dyrker jordbær i hø baller

October 9

Fast og stramt bundet hø eller halmballer gøre en hurtig og nem at bruge økologisk højbed til dyrkning af jordbær. Havearbejde i baller giver dig mulighed for at omdanne rocky, ujævn eller lerjord--- eller endda en brolagt parkeringsplads---til frugtbare voksende plads. Selvom vokser i en balle anbefales oftest for etårige planter, er det muligt at dyrke jordbær i dem i to år, især hvis du bor i et mere nordlige klima. Sørg for din jordbær seng er nær en vandkilde, da du vil være vanding ofte.

Instruktioner

•Sæt et lag af sort plast på jorden hvor du gerne vil have din jordbær seng. Vælg en placering i fuld sol. Placer baller på toppen af plast, ende til stramt, i rækker med garnerne opad. Halmballer arbejde godt, fordi de har færre kerner i dem, hvilket resulterer i færre weed problemer, men Bermuda græs, Svingel eller rug græs hø er også velegnet, ifølge University of Mississippi udvidelse, som de også kompost let.

•Soak baller med vand begynder om 10 dage før alle faren for frost er gået i dit område. Iblødsætning kan kræve så meget som 15 gallon vand pr. Balle. Vand baller dagligt i tre dage til at holde dem fugtige dermed tilskynde den nedbrydning.

•Sprinkle halv kop af blodmel på hver Balle og vand det i hver dag for dag fire gennem seks, hvilket fremmer kompostering mikroorganismer at varme baller til mere end 100 grader Fahrenheit. Denne opvarmning sker endda uden blod måltid, men en smule gødning fremskynder processen.

•Sprinkle hver Balle med en kvart kop af blodmel og vand det i under dage syv gennem ni.

•Kapacitet baller på den tiende dag. Kontroller temperaturen i ballerne på den ellevte dag. Hvis de ikke længere varme og alle faren for frost er gået, kan så du begynde at plantning.

•Transplant din jordbær til baller, fire til seks planter pr. Balle. Bruge en murske til at oprette et knæk i hø eller halm og indsætte hver plante i Ballen, så kronen er selv med overfladen af ballen.

•Hold baller fugtig, vanding dagligt eller efter behov. Da ballerne fortsat nedbrydes, de holde mere vand og beholde det for en længere periode. Hvis ukrudt eller græsser begynder at vokse fra ballerne, blot trimme dem for at holde dem korte.

•Fjern alle blomster fra jordbær planter i de første par måneder efter plantning for at tilskynde planter til at opbygge en fødevare reserve. Derefter i om juli, forlade blomstrer uforstyrret og tillade frugt at udvikle. Forvente at høste dine første jordbær inden for en måned.

•Applicer en 3-tommer lag af vinter barkflis på toppen af jordbær planter efter frost har stoppet vækst men før en tung fryse. Hvedehalm gør god muld.

•Tag barkflis i foråret engang planterne begynder at stikke gennem. Befrugte med omkring 2 ounce af urinstof pr. Balle. Vand efter behov for at holde ballerne fugtig i hele vækstsæsonen.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com