Sådan Repot en Jade plante i en lavvandet gryde

October 12

En del af skønheden i jade planter er deres tilsyneladende ubesværet evne til at vokse med minimal pleje. Hvis du ser rødder stikker ud af drænhuller i din jade plante pot, eller du bemærker en mangel på ny vækst i de sidste par år, kan så det være tid til repot. Jade planter er ikke kræsne. Hvis du er en lavvandet gryde, kan du bruge det, så længe det er mindst lige så dybt som jade-plantens rodklump.

Instruktioner

•Tilføj 1/2 tommer af terra-cotta stykker til puljen.

•Sæt din hånd rundt i bunden af din jade plante og forsigtigt løfte det fra puljen. Hvis planten sticks, løfte hele puljen og langsomt tip planten sidelæns. Træk jade gratis med et fast greb, mens du trækker potten i den modsatte retning. Undgå at støde kanterne af jade, som bladene og nogle lemmer kan bryde ud nemt.

•Sæt jade i ny pulje og settle roden bold over terra-cotta, således at den øvre overflade af rodklumpen ikke vil være over den øverste rand af puljen; Fjern nogle af terra-cotta, hvis nødvendigt. Løft dit anlæg og tilføje saftige jorden under rodklumpen, hvis dens overside er mere end 1 tomme under kanten af gryden.

•Fyld huller omkring rodklump med saftige pottemuld ved hjælp af en hånd murske. Fast af løs jord omkring jade planten, men må ikke pakke jorden ned.

•Placer anlægget jade i en solrig vindue hvor den kan modtage masser af indirekte lys og nogle direkte sollys. Vand planten med ca 1/2 kop vand for hver 6 inches i højden. Vand ugentlig om sommeren og månedlige i løbet af vinteren. På grund af jade anlægget langsom rodvækst, bør du ikke behøver at repot igen i flere år, hvis overhovedet.

Tips & advarsler

  • Bruge en lavvandet gryde 2 til 3 inches bredere end jade-anlæggets nuværende pot og ikke mindre end 4 inches dyb (for jades kortere end 1 fod) eller 6 inches dyb (for større jades).
  • Vente en uge efter vanding din jade plante for at tillade jord til tørre og gøre det lettere at transplantation. Repot i foråret, hvis det er muligt, så det vil være kommet ud af vækstdvale og være klar til at vokse.
  • Placere nogen faldt blade eller grene fra anlægget jade i en dyb tallerken af vand til roden. Inden for et par uger, vil du have nye jade planter at sætte i potterne.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com