Hvad er nogle produkter til at fjerne væggen papir lim?

October 14

Hvad er nogle produkter til at fjerne væggen papir lim?

Når du fjerner tapet betyder det, du vil behandle tapet lim. Ældre huse anvendes en bred vifte af produkter, tapet og mange forskellige typer af lim. Nogle mennesker tapetseres over toppen af ældre tapet, i stedet for beskæftige sig med fjernelse og lim problemer. Det betyder, at du måske tror, du vil fjerne et lag af tapet, kun for at opdage skjulte tapet. Der er en bred vifte af produkter designet til at bekæmpe problemer med at fjerne tapet lim og restkoncentrationer efter tapetet er blevet strippet ned fra væggen.

Varmt vand og eddike

For nyere baggrunde (1980 at præsentere) tapet er designet til at fratage off i to lag. Det øverste lag er ofte kaldet vinyl. Vinyl adskiller fra papir lag og limen. Fordelen ved denne peeling processen er, at kemikalier, der anvendes til at fjerne lim lettere kan trænge laget papir og lim når den færdige tapet er fjernet. Bland en spand med meget varmt vand med 20 procent hvid eddike. Anvende løsning ved hjælp af en rulle. Tillade løsning til at sidde i 5-10 minutter, og skrabe ned lim gennemblødt papir. Vask væggen med løsning gennemblødt svampe for at fjerne de resterende rester.

Varmt vand og vaskemiddel

For ældre, ikke fastgøres aftrækkelige tapet fremstillet før 1980, er det sommetider nødvendigt at bruge en mere aggressiv blanding. Bland meget varmt vand med 50 procent flydende vaskemidler (ethylenglycol monoethylether). Denne blanding virker på tapet lim kemisk at blødgøre hærdede limen nok at skrabe værktøjer kan løfte papir fra væggen. Anvende med en rulle, og gøre nye blanding ofte som vand køler. En spray flaske eller have sprøjte kan også bruges til at anvende blandingen.

TSK og damp

Rydde op i lim og restkoncentrationer ved hjælp af en blanding af TSP (trinatriumphosphat) og varmt vand. Anvende løsning til væggen og tillade løsning til at suge ind i limen. Skrabe og krat væggen for at løfte så meget lim som muligt. Under forhold, hvor der er flere lag af tapet kan det være nødvendigt at leje en damper. Damperen holder fugten varm og varmen gør det meste af arbejdet på at nedbryde den gamle tapet og limen. Dette fungerer bedst på virkelige gips vægge, ikke gipsvæg.

Skyllemiddel eller bagepulver

To andre hjem retsmidler arbejde godt for oprydning lim og rester. Udfylde en spray flaske med fire spiseskefulde af skyllemiddel og varmt vand. Spritz væggen og skrabe og krat på væggen for at fjerne limen. Bruge en ikke-parfumeret skyllemiddel, da de duftende type vil hurtigt blive skadelige. Du kan også bruge en spray flaske fyldt med varmt vand og en overdænge spiseskefuld af baking soda. Denne blanding har nogle rengøring og desodorisering kvaliteter. Du vil stadig nødt til at skrubbe og skrabe.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com