Tilskud til genopbygge efter en katastrofe

December 2

Tilskud til genopbygge efter en katastrofe

Orkaner, tornadoer, oversvømmelser og jordskælv er tilbagevendende begivenheder i USA og kan rive hele samfund, og de familier, der bor og arbejder i dem, fra hinanden. Katastrofehjælp er en alvorlig mission af mange statslige organer, som give tilskud og general hjælp til personer, der forsøger at genopbygge eller reparere en hjem efter at have lidt en naturkatastrofe.

FEEA - naturkatastrofe tilskud

Føderale medarbejder uddannelses- og hjælpefond giver tilskud til at hjælpe statslige medarbejdere, der oplever store tab som følge af et officielt erklærede naturkatastrofe. Katastrofen skal have ramt en person til det punkt, at han ikke har råd til reparationer eller et nyt hjem og har problemer med at opfylde grundlæggende levende behov. Ifølge FEEA hjemmesiden, "ansøgeren skal være i øjeblikket er ansat med den civile føderale regering og skal have mindst et års beskæftigelse." Kvalificerede enkeltpersoner kan ansøge via FEEA hjemmeside.

Offentlige bistand Grant Program

Federal Emergency Management Agency tilbyder bistand for at afhjælpe katastrofen-relaterede boliger behov af personer, der har lidt skader gennem en naturkatastrofe. Gennem det offentlige bistand Grant Program, kan virksomheder og almennyttige organisationer modtage midler til at hjælpe fjerne murbrokker og genopbygge ødelagte bygninger. For at være støtteberettigede, skal der være foretaget en gruppe af en begivenhed, der fandt sted i en officielt erklæret katastrofeområde. Begynde ansøgningsprocessen på FEMAS hjemmeside.

Disaster Assistance tilskud

Texas Health og Human Services Commission tilbyder Disaster Assistance tilskud til personer, der bor i staten Texas og har påvirket negativt af en naturkatastrofe, som en orkan. Hvis en person har påført beskadigede eller et tab af personlige ejendele, han er berettiget til tilskud på op til $29,900 til at hjælpe med at genopbygge eller reparere et hjem eller en bygning. Tilskuddene gives fra FEMA og statslige midler. Enkeltpersoner kan ansøge om bistand ved at kalde 1-800-621-3362.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com