Sådan holder du din fryser organiseret

June 25

Sådan holder du din fryser organiseret

De fleste køleskabe har rum for dig at organisere elementer som smør, grønsager og kødpålæg. Frysere, men har ingen rum, og når maden bliver pakket og frosset, det store kasseformede rum ligner undertiden en kirkegård for glemte mad. Organisere din fryser ordentligt kan spare dig tid, ved ikke at have til at jage for frosne varer og penge, ved at give dig hurtig adgang disse elementer, før de bukke under for frostbrand.

Instruktioner

•Sæt elementer, der ikke behøver dyb indefrysning på døren. Sådanne poster omfatter is fløde, smør og frosne snack punkter ofte forbruges hurtigt. Butikken frosne kød og grøntsager dybt inde i fryseren til at mindske virkningerne af ændringer i temperatur, når du åbner fryser dør.

•Separat fødevarer til at tjene størrelser før frysning. Det er lettere at gøre plads til flere små poser eller beholdere i stedet et par store virksomheder. Frysning mad i betjener størrelser holder maden friskere længere da du kun behøver at optø nok til en tjener eller måltid på et tidspunkt.

•Freeze foods i klar eller gennemskinnelig square eller rektangulære fryser containere eller tunge fryseposer. Beholdere med lige sider er ofte stabelbar, hvilket sparer plads. Fryseposer opspare selv flere plads da de kun optager så meget plads som fødevarer indeholdt inde i dem.

•Label din frosne varer. Skrive på specialfremstillede fryser tape, der ikke vil skrælle i fryseren eller brug en markør til at skrive direkte på plastikposer. Skriv enten opbevaring eller "Brug af" dato fryser beholder eller pose.

•Hold lignende fødevarer sammen. Læg kød i en del af fryser, frosne grøntsager i en anden og snack elementer i en anden, således at du kan finde og få adgang til hvad du har brug for hurtigt.

•Drej ældre varer til forsiden af fryseren som du køber nye. Roterende mad i fryseren opfordrer dig til at bruge ældre emner, så de ikke blive glemt i fryseren.

•Skriv et lager af din frosne fødevarer i en notesbog eller på en tør slette bord. Krydser off elementer, som du kan bruge dem kan hjælpe dig planlægge fremtidige købmandsvarer Køb.

•Brug billig wire gitter reoler i fryseren hvis det er stort nok. Tjekke de lokale hjem forbedring butik for vinyl-belagt ledning stativer gøres for at øge plads i skabene. Dette fritstående, Stabelbar reoler tillader dig at partitionere din fryser i separate zoner.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com