Genbrug i San Antonio

June 25

Genbrug i San Antonio

Som offentlig bevidsthed om betydningen af genbrug er steget og muligheder for at genbruge vokset, kan folk finde genanvendelse siloer og beholdere i lokaliteter i hele landet. I San Antonio findes genvindingskurve for plast, glas, aluminium, papir og organisk materiale. Derudover tillade forskellige hjemmesider San Antionio beboere nemt informere Fællesskabet, når de har gamle møbler eller apparater til passerer langs til en person, der kan bruge dem næste.

Instruktioner

Kortindgangsdør fast affald genbrug centre for San Antonio. Kommunen San Antonio styrer og koordinerer fast affald genbrug centre, der giver mulighed for San Antonio beboere til at deponere materialer til genbrug. Disse centre findes på forskellige steder i hele San Antonio. Gardenville og bitter børste genbrugs Center vil acceptere ren børste til genanvendelse. San Antonio kommune, stor nordvest genbrug, Toucan genbrug og Vance Recycling acceptere brugte bildele til genanvendelse, mens genopladelige batterier vil genanvende genopladelige batterier og brugte mobiltelefoner. Allierede affald, byen af San Antonio Curbside indsamling, Greenstar, Texas engangsartikler og Covel haven deponering indsamle plast til genbrug. Derudover findes genbrugsmuligheder i San Antonio for pap, computere, glas, dæk, sneakers og løbesko, brugt madolie, bøjler, metaller, indkøbsposer, husholdnings-farligt affald, papir, computere, fjernsyn og e-affald.

•Recycle organisk materiale i kompostering i en baggård eller andre uden for område. Kompostering giver en måde at holde organisk materiale fra fylder lossepladser, når det kan nemt fungere som en vidunderlig naturligt stof for at producere sunde planter, grøntsager, træer og blomster. Selv folk, der ikke have selv kan dele deres kompost med naboer, der har haver. San Antonio by fremmer processen med kompostering ved at tilskynde borgerne til at købe kompostering placeringer og oprette kompost bunker i deres værfter. Hvis du vil oprette en fungerende kompostbunke, blot lægge et lag af pap (gamle æg kartoner gør great) på bunden af den bin og begynde at sætte i organisk materiale fra køkkenet (vegetabilsk scraps, æggeskaller, kaffe kværner, osv). Suppleant det organiske materiale med pensel og blade til at tillade luft at cirkulere. Tilføj i et pund af røde regnorme. Regnorme cirkulere gennem bin, forlader mineralrige ekskrementer overalt i kompost. Drej kompost med jævne mellemrum med en skovl. Byen San Antonio anslår, at hjemmekompostering reducerer husholdningernes skrald med op til 30 procent.

•Sæt en annonce på en Fællesskabet bulletin boards, som tillader San Antonio beboere til elementer på listen, de ønsker at sælge eller give væk. Stadig-arbejdende apparater, forsigtigt brugte møbler og mange andre emner kan give lidt ekstra penge til sælgeren mens tillader køberen at få en tiltrængt element på et budget pris, genbrug det fra ejer til ejer. San Antonio Køb/Sælg hjemmeside, Craigslist og Oodle listeelementer, at ejere ønsker at sælge, at tillade købere at få dem til en rabatpris.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com