Hvad skal bruges til Rust Penetration?

October 14

Hvad skal bruges til Rust Penetration?

Rust opstår, når et metal, der indeholder jern reagerer med oxygen og vand eller vanddamp. Denne oxidation skaber rust, som kan variere i farve fra rødlig-brun til lyse orange. Rust kan forværres metaller med tiden og det kan være uhygiejniske, hvis det bliver på dit sølvtøj eller bestik. Anvendelse rengøring løsninger, der vil modvirke rust pletter og fjerne dem.

Oxalsyre

Oxalsyre er en almindelig ingrediens i mange kommercielle rust-rengøring løsninger. I stærke koncentrationer er det yderst giftige og ætsende. Oxalsyre er almindeligt anvendt til at fjerne tunge rust pletter fra beton, mursten eller metal. Brug aldrig stærke koncentrationer til at rense rust fra sarte materialer som natursten. Vær forsigtig, når ved hjælp af det, da det kan brænde din hud og øjne og er giftigt ved indtagelse. Mild løsninger af oxalsyre er uskadelige. Kartofler indeholder naturlige oxalsyre, og skrubbe et rustent kniv med en kartoffel vil fjerne rust.

Hvid eddike

Hvid eddike er en almindelig ingrediens i mange hjem rengøring løsninger, fordi det er mild nok, at det ikke vil skade de fleste overflader, men det er hård nok til at dræbe bakterier og mold sporer. Det er også en mild syre, der vil arbejde for at modvirke alkalisk rust pletter på toiletter eller badekar. Brug ikke eddike på naturlige sten overflader som endda milde syrer kan etch marmor og granit.

Citronsaft

Citronsaft er effektive til at fjerne pletter fra bordplader af metal dræn. Citronsaft virker for samme grund som hvid eddike virker. Syren vil spise løs på de rust pletter. Forbedre citronsafts evne til at fjerne rust ved overbrusning rust pletten med salt. Salt vil hjælpe med at male rust væk som citronsaft Blødgør det og fjerner det fra metallet.

Saltsyre

Saltsyre er en anden meget ætsende, rengøring løsning, som folk ofte bruger til at fjerne rust pletter. Det er også undertiden omtales som saltsyre. Vær forsigtig, når du bruger det som det kan brænde din hud. Holde det væk fra børn og aldrig bruge det på et område, der indeholder blegemiddel rester på det, som det kan blandes med blegemiddel til at danne en giftig gas.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com