Let at lave sko Rack

November 6

Hvis du ikke holde øje med dine sko befolkning kan det langsomt begynder at tage over forskellige dele af dit hus. Sko stativer er almindeligt anvendt til at hjælpe med at holde sko organiseres, så du kan nemt få fat i det par, du er på udkig efter uden at skulle fumle gennem en boks eller skab sal fuld af sko. Det er nemt at lave din egen sko stativer til at hjælpe med at organisere dit skab eller holde din indgang måde fri for rod.

Simpel skab viser

Det tager ikke meget at gøre en sko display rack for dit skab. Start med en 2-tommer med 6 tommer bord i en bredde, der er i hvert fald længe nok til at strække sig på tværs af bagsiden af skabet og der er vinklet på bunden af et stykke af quarter runde molding kører den fulde længde af bestyrelsen. Kort sagt et andet stykke af quarter runde støbning på omkring 2 inches i fra toppen af bestyrelsen, med den flade ende af den støbning mod bagsiden af bestyrelsen, og du har en hæl prop, der kan hjælpe dig med at vise og organisere dine sko. Gøre bestyrelsen længden på bagsiden af dit skab, og du kan passe mange par sko der nemlig nemme genoprettelse.

Ved indgangen

Mange mennesker tillade sko de bruger dagligt til at de-clutter deres indgang og gøre passerer ind og ud af huset farlige. En måde at få disse sko ud af indgangen er med en enkelt væg-monteret sko rack, der involverer brug væg hylde kits. Sikkert montere en 4-tommer dyb hylde langs væggen i din indgang 3 eller 4 inches væk fra gulvet. Brug god gipsvæg ankre. Sætte en 2-tommer bred hylde lige over 4-tommer hylde og efterlade omkring en 2-tomme hul mellem dem. Slutresultatet er, at du kan slide dine sko på 4-tommer hylde og 2-tommer hylde fungerer som en fane, der holder skoene på plads.

Færdige sko reoler

Den nemmeste sko rack til at gøre er en, der involverer genanvendelse noget du allerede har. Mange huse har en talje-high bog hylde, der enten er tom eller er bedrift magasiner, som ingen har kigget på i år. Smide magasinerne og flytte reolen ind i skabet som en sko rack. Hvis du eller nogen du kender har for nylig pakket for et træk derefter er chancerne gode, at det fine glas og vaser fra huset blev pakket i en opdelte pappet beholder. Disse skibsfart kasser er billige og gøre gode sko reoler, når flytningen er slut.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com