Persisk-rhus

April 15

Hvis du foretrækker en boheme, udsmykkede indretning med masser af fede farver og mønstre, hvorfor ikke overveje udsmykning i en Persisk stil? Berømt for sine tæpper, Persien er også hjemsted for rigt smukke boligudstyr. Investere i et par nøgleelementer for en Persisk smag, eller forkæl dig selv med en komplet hjemme makeover.

Paletten

Forlade disse petal pinks og baby blues bag. En Persisk palet siger fed er smukke. Rig reds, dyb blues, smaragd grønne, Bourgogne, indigo og terracotta er fælles nuancer. Hvis du ønsker pink, læne mod fuchsia, og gøre det mindre blomstrende ved grundstødning det med orange eller accenting den med guld. Væggene skal være i varme nuancer såsom smøragtig gul, mango orange eller bleg jordfarver. Nødlidende overflader og antikke finish tilføje en regal, timeworn touch.

Vægge og gulve

Persisk-stil vægge gå ud over anvendelsen af farve. Væggene har ofte udsmykkede trim eller arkitektoniske elementer såsom buer, indgraveret trim og udskæringer. Håndmalede fliser i sirlige mønstre såsom paisley eller i dekorative billeder af fugle og blomster, tilføje en Persisk touch til hjemmet eller haven. Persiske tradition grupper omstændigt designet fliser sammen til en meget travl udseende. Ligeledes, persisk gulvbelægninger er berømte for deres indviklet. Persiske tæpper er kunstværker, bruges i kontrasterende mønstre og farver på tværs af overfladen af gulv, vægge og endda som dækker på senge eller sofaer. Detaljer som naturlige farvestoffer og hånd-knuder er fælles. Vær ikke bange for at lag tæpper af forskellige størrelser, figurer, mønstre, farver, teksturer og materialer.

Møbler og tilbehør

Persisk møbler gør en hjem føles som et palads. Utilitaristisk objekter indlagt såsom lys, stearinlys, hylder og borde fortjener en håndværker touch af indviklede udskæringer, paneler, hamret tin blade og hånd-malet trim. Gå autentiske persiske med en overpyntet sofabord omgivet i paisley gulv puder. Dække lamper i smukke metal lanterner sæt med farvet glas sten eller paneler til at kaste lyse refleksioner omkring i værelset. Brug lyse og metallisk tekstiler i silke eller satin, klippede med frynser, perler, små spejle eller metallisk broderi. Kunstfærdigt indrammede spejle og malerier skaber den perfekte Persisk atmosfære.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com