Hvordan at skjule skæring olivenlunde på en pejs Mantel

January 27

Hvordan at skjule skæring olivenlunde på en pejs Mantel

En pejs mantel tiltrækker ofte folk til pejsen. Det er almindeligt for gæster og venner til at se nærmere på træværk, især hvis kaminen er nye. Derfor efterbehandling kaminen så rent som muligt er en god idé, så at et tæt inspektion er belønnet med en attraktiv overflade. Installation af en mantel kan forlade skæring grooves, åben sømme, ujævn nedskæringer, synlige skruer eller søm og andre grimme problemer. Skjule skaden er en del af efterbehandling kaminen.

Instruktioner

•Fyld lavvandede riller eller cut mærker og små søm huller og skrue hoved huller med træ fyldstof. Tryk på den træ fyldstof til disse steder med en finger eller en lille spartel, og skrabe ned det overskydende træ fyldstof.

•Få dyb så nedskæringer, åben træ opdelinger, gouges og større skade ved hjælp af auto kroppen fyldstof. Anvende den pastaagtige materiale med en spartel, trykke på materialet så dybt ind i hullerne som muligt. Skrabe ned det overskydende materiale, og tillader træ fyldstof og auto kroppen fyldstof tørre fuldstændigt. Undertiden skrumpe fyldstoffer som de tørre, der kræver et andet program til at fylde lav områder.

•Sand træ fyldstof og auto body fyldstof ved hjælp af en rystepudser og sandpapir fra medium 60 grus til fint 120 grus. Aftørre overskydende støv med en tack klud.

•Fyld leddene eller revner med caulk, der kan males. Bruge en caulk pistol, sprøjte caulk ind i leddene eller revner. Tryk materialet så dybt ind i rum som muligt. Tør caulk glat med en fugtig klud. Tillad alle fyldstoffer og caulk tørre helt inden maleri kappen.

Tips & advarsler

  • Anvende primer til kappen før maleri det for den bedste finish.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com