De bedste blandede forbindelser for PVC til messing

October 18

De bedste blandede forbindelser for PVC til messing

Da de fleste blikkenslagere brugt jern eller galvaniseret stålrør skal distribueres vand til forskellige dele af en bygning og transporterer spildevand væk, var det vigtigt at bruge fælles sammensatte, når du forbinder rør fittings. Fittings blev vandtætte fra at være skruet stramt sammen og fælles sammensatte smurt tråde, så blikkenslager mere nemt få dem tilstrækkelig stram. Om PVC, kobber og messing beslag er meget lettere at stramme til vand-tæthed, vælger nogle Blikkenslagere bruge fælles sammensatte når threading rør fremstillet af disse materialer. Hvis du tilslutter PVC og messing beslag, du har et valg af hvilke former for fælles stof til at bruge.

Fælles sammensatte

Rør fælles sammensatte--ellers kendt som pipe-dope--kan bruges til at smøre tråde af PVC til messing beslag. Selvom de fleste mærker af fælles stof kan bruges på PVC, vil et par kemisk reagerer med plast. Check etiketten for fælles sammensatte til at sikre den en du vælger er kompatibel med PVC.

Teflon Tape

Når Teflon tape blev opfundet, stoppede mange Blikkenslagere bruge rør dope helt. Det er let at bruge, fungerer godt og eliminerer det rod, der er forbundet med traditionelle fælles sammensatte. Der er ingen grund til du ikke kan stole på Teflon tape, når den tiltræder PVC og messing beslag.

Tråd-Locker

I de fleste tilfælde løsne rørfittings stramt gevind sammen ikke spontant. Dog i en situation kan hvor der er en masse af vibrationer, eller hvis en løsnede eller utætte rør kunne være især katastrofale, du bruge en tråd-locker sammensatte. Tråd-locker er en form af lim, der vil fjerne enhver chance for den fælles vibrerende løs, men det er næsten umuligt at adskille forbindelsen ved hjælp af værktøjer.

Ingen Dope

Husk, fælles sammensatte blev oprindeligt designet som et smøremiddel og rust-proofing til stål og jern rør. Hverken messing eller PVC vil oxidere og det er let at stramme messing til PVC forbindelse til det punkt, det er vandtætte uden at bruge rør dope, tape eller ethvert andet stof. Fjerne rod, udgift og bare stramme forbindelsen sikkert.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com