Hvordan man kan skære ned træer i en stejl vinkel

October 18

Hvordan man kan skære ned træer i en stejl vinkel

Skære ned i et træ skal altid gøres omhyggeligt for at undgå personskade og tingsskade. Et faldende træ kan ødelægge ejendom og såre eller dræbe tilskuere, så det er vigtigt at sikre, at intet er i træets sti, mens du skærer det. Opskæring i træ i en stejl vinkel vil hjælpe diktere hvor træet vil falde og kan give dig mere kontrol end et snit vinkelret på jorden vil. Skære ned i et træ i en stejl vinkel bør kun ske, hvis du har erfaring og har observatører til at hjælpe dig.

Instruktioner

•Vælg en placering, hvor træet til at falde. Ideelt set bør dette clearing hvor der er ingen elledninger, huse, køretøjer eller personer i nærheden. Undgå at skære træet i et andet træ, fordi flyver grene kan resultere i alvorlig skade eller endda døden.

•Forbered en flugt sti ved at rydde plads omkring træet, så både du og observatører kan nemt komme til at stien og rydde området som træet falder i tilfælde af en ulykke eller uforudsigelige træ opførsel. Alle bør vide, hvor stien flugt er og være enige, at stien giver den sikreste og hurtigste vej ud af zonen skæring.

•Fjern alle lav børste eller grene rundt om træet, da de kan påvirke, hvordan træet falder-- og du ikke ønsker nogen forhindringer på denne vej.

•Undercut træ ved at gøre et snit med en motorsav i bagagerummet på en opadgående vinkel på 45 grader i side træet er meningen for at falde mod. Snittet skal gå mindst en fjerdedel af vejen i bagagerummet for de bedste resultater. Gøre en anden lige snit på den modsatte side omkring en tomme højere end det oprindelige. Dette hjælper med at diktere retningen træet vil falde. De to snit skal ikke skærer hinanden. Tættere på jorden nedskæringerne er, jo bedre.

•Hammer en kile ind i din anden cut hvis træet ikke har tippet allerede. Kilen vil tvinge træet over den vinklede cut og træet skulle falde, hvor du ønsker det til. Spottere rundt om træet kan kontrollere passende falder og advare om nogen opfattede farer.

Tips & advarsler

  • Altid bære en hjelm og andre relevante sikkerhedsudstyr, når skære ned i et træ.
  • Kun de oplevede i, og komfortable med, opskæring ned træer bør fældes træer i en skarp vinkel som angivet her.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com