Grus gårdhave ideer

October 19

Grus gårdhave ideer

Gårdhaven gulve er ofte brolagt med enten brosten eller støbt beton, men de er ikke den eneste gulvbelægning optioner til terrasser. Ifølge landskab kontrahent Roger Cook, citeret i "Det gamle hus" magasin, er en knust sten gulv en af de nemmeste måder at skabe flere udendørs boligareal. En grus gårdhave er let at bygge, nem at vedligeholde og tilbyder en bred vifte af udsmykning og design muligheder.

Spille med figuren

Hvis du forsøger at passe en gårdhave i en oddly formet rum, kan grus være din bedste mulighed for en base. I modsætning til mursten, brosten og træ, vil grus svare til næsten enhver form du vil bruge uden besværet med at skære fliser eller mursten til at passe kurver og vinkler. En grus terrasse kan kurven langs kanten af en flot indkørsel eller passe sig langs kanterne af et blomsterbed eller køkkenhave. Det er let at bygge en grus gårdhave, som omkranser en pool eller Dam, og har indbygget mellemværker for rejste urt eller blomsterbede.

At vælge den rigtige grus til en gårdhave

Grus har et ry for at være ustabil og svært at gå på, men en korrekt bygget grus gårdhave er så stabil under fode som cement. I bogen "Hvordan til at bygge gåture, vægge & Patio gulve," rører Steve Cory kort om at vælge de rigtige materialer til løs gårdhaven gulve. Han anbefaler bruger en finkornet grus som knust granit til stærkt trafikerede områder, og pakning sten med en tromme roller, efter det er lagt. Alternativt kan du lægge en pakket grus base under løsere sten til at give et solidt fodfæste under en tomme eller to af ært grus eller større sten. For stabilitet, vælge møbler med tyk fod eller flade baser, der er mindre tilbøjelige til at aflæsse eller være vaklende.

Landskabspleje accenter til en grus terrasser

Knuste sten eller grus skaber en subtil, naturlige baggrund for landskabet tømmer, muld og planter. Oprette en rolig baggård plet ved at tage din inspiration fra Zen haver i øst. Bruge landskab tømmer til at skabe en ophøjet platform for en rock haven eller udelade buede blomsterbed langs hjørnet af terrassen. For et mere rustikt udseende, tillade krybende sedum eller en anden bunddække at infiltrere kanterne af grus eller synke et træ badekar flere inches i stenen til at skabe en lille container vandhaven. Stræbe efter en balance mellem bløde og hårde, ved hjælp af planter, vand og træ til at udligne hårdheden af stenen.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com