Keramiske fliser oplysninger

October 18

Keramiske fliser er en populær, tid-testet dækker til gulve og vægge. Det er et godt valg for våde områder og kan være budget-venlige. Keramiske fliser kommer i en bred vifte af farver og finish, ud over en vifte af priser.

Overvejelser

Det er vigtigt, at du bruger den højre flise til jobbet. Keramiske gulvfliser er affyret mod varmere temperaturer i ovnen og er hårdere og mere holdbare end vægfliser.

Fordele

En af fordelene ved keramiske fliser er, at det kommer i en stor vifte af farver, teksturer og former og størrelser. De fleste gode keramiske fliser forhandlere vil have et design ekspert, der kan hjælpe dig med at vælge den højre flise.

Funktion

Forskellige størrelse keramiske fliser er gode til forskellige applikationer. For eksempel, tager det mindre tid til at lægge et gulv, hvis du bruger større fliser 18 - eller 20-tommer fliser.

Funktioner

Keramiske fliser er installeret korrekt på backerboard og med forseglede injektionsmørtel har fremragende vandafvisende egenskaber for fliser i våde områder som badeværelser og køkkener.

Omkostninger

Forvente at betale mellem $2 til $5 per kvadratfod for god kvalitet keramiske fliser og $10 til $15 dollar per kvadratfod for high-end og accent fliser, som i 2009.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com