Hvordan man dyrker tomater i en taske

October 21

Hvordan man dyrker tomater i en taske

Her er hvordan at dyrke tomater i en pose økologisk og på en måde, øko-venlige, DIY. Når dyrkning tomater i en pose, kan du dyrke tomater uden en have, selv lidt sent på sæsonen, hvis du begynder med veletablerede planter. De kan indstille lige på græsplænen uden for din køkkendøren, eller ethvert sted, der får mindst syv timer af sollys.

Instruktioner

•Få genanvendt poser. Hvis du bor i et område, der får lange, varme somre, genanvende to hvide plastik indkøbsposer for hver tomatplante, du planlægger at vokse. Hvis du bor, hvor somre ikke er lang og varm, som i Pacific Northwest, få en sort plast Papirkurv taske til hver tomat. Kig nøje på den sorte sig for at sikre det er kemikalie-fri og lavet af genbrugsplast. Ikke få en, der har bygget i kemiske "Kim krigere." Vælg en mindst en købmand taske, en lidt større størrelse er fint. Begge af disse valg vil give dig stærk plast med håndtag. Tomater i jorden gøre ofte godt med sort plast til at opvarme deres rødder. Men når det kommer til hvordan man dyrker tomater i en taske, sort posen selv bliver varmeproducerende anlaeg, medmindre din somre brændende, og i så fald du skal bruge de hvide poser til at reflektere varmen i stedet for at absorbere det.

•Fyld og forberede posen korrekt. Enhver begrænset container, herunder vokse tasker, kan tørre ud og køre ud af næringsstoffer. Købe en økologisk pottemuld, der siger det indeholder levende gavnlige mikroorganismer, dolomit og ormen støbegods. Hvis du bruger recycled indkøbsposer, først dobbelt dem op før påfyldning. Fylde poser 2/3s fuld. Derefter tilføje en kop kokos (også kaldet coco sagopalmer) nu tilgængelige på haven butikker. Det er de ting, der absorberer og holder store mængder vand og langsomt frigiver det, og så vidt vanding, det er hvordan man dyrker tomater i en taske uden dem tørrer ud så let. Derefter tilføje en kop af granuleret kelp, også tilgængelig på haven butikker. Når du dyrker tomater i en pose, hjælper dette dem med at modstå tørke hvis det skulle opstå og få spormineraler de ellers ville få i naturen ved at sprede deres rødder vidt og bredt. Endelig, tilføje en kop af Lucerne måltid, en ekstraordinær fysiske vækst stimulerende. Bland godt og punch et par små drænhuller i bunden. Bruge noget tynd som en tandstikker, og gøre hullerne mindst tre inches fra hinanden.

•Vælg de rigtige tomater. En alvorlig komponent af, hvordan at dyrke tomater i en taske er tomat valg. Tomater kommer i tre "typer", og den ønskede type er "praecise." Disse er selvstændige støttende og busket. De andre typer behøver mere støtte, og det er hårdt at holde sig stakes eller tomat bure dybt nok ind i en vokse taske til at gøre dem arbejde. Hvis ikke visse, spørge frøfirma eller Planteskole hvis tomatfrø eller starter er praecise for sikker.

•Plant tomat i posen. Først, fugtes jorden i posen og lad det absorberer vand nok til en dejlig svampet konsistens. Hvis plantning frø direkte, plante tre pr. taske i nærheden af centrum, i sidste ende tyndere ud alle, men de stærkeste. Hvis plantning en sætteplante, fjerne alle, men toppen "paraply" af blade og plante rødder og klippede stammen ned i jorden. Omgive det med en ring af sten (hvis plantning frø Vent, indtil de har spiret og har deres første løvblade, der kommer efter "baby" forlader du først se, hvornår de foråret fra jorden). Det er også vigtigt, hvordan man dyrker tomater i en pose. Stenene giver lidt ekstra støtte for at holde rødderne på plads, og de også absorberer varme og frigiver det om natten.

•Hold jorden fugtig. Lad det ikke tørre ud, og ikke gøre det klæg.

Tips & advarsler

  • Hvis du ønsker endnu mere varme og DIY genanvendt støtte for tomat vokse tasker, omgiver posen med plast gallon kander fyldt med vand. Disse er blevet en støttende midlertidigt greenhouse.
  • Forfatteren fraskriver sig ethvert ansvar og tilbyder artikel for uddannelsesmæssige formål. Forældre er ansvarlig for alle aktiviteter, der involverer deres børn. Forfatterens artikler er registreret hos den nationale ophavsret kontor og beskyttet med Copyscape

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com