Hvad spiser Vinca planter?

October 22

Vinca er en plante, der går godt i enhver have, hvad enten du plantning det i containere, altankasser eller som en kantning plante i en grænse. Dette anlæg kræver lidt vedligeholdelse og er en vinder for områder, der har nogle tørke om sommeren. Ikke for at forveksle med sine fætre og kusiner, Vinca større og Vinca mindre, som jorden covers, der elsker skyggefulde områder, Vinca catharanthus elsker varme og fuld sol, blomstring fra slutningen af foråret gennem de første frost i sent falder. Mens vinca er et passende valg, hvis du er i en hjorte-befængt område – deer væmmes vinca--har det nogle skadedyr.

Bladlus

Bladlus er små insekter, der kan være hvid, brun eller endda gul. De gør deres skader ved at sutte på væsken i blade og stængler af planter. Metoden nemmeste-- og mest økologisk--for management er at give dem en god spray med en haveslange. Når du gør dette, hænge på det angrebne område af anlægget med den ene hånd og slangen med den anden så du ikke skader din vinca med en skarp spray af vand. Gå tilbage og kontrollere for flere bladlus, kigge på undersiden af bladene, hver dag, indtil de er væk.

Spider mider

Vælg spider mider som den sandsynlige årsag, hvis du se skader på din vinca-planten, men kan ikke se noget spise dem. Disse væsener er så lille, at du nogle gange har brug for en lup til at spotte dem. Spider mider køre grasserende i det varme vejr om sommeren og elsker at suge indholdet ud af bladene. At sikre, at dine vinca planter er godt vandes vil hjælp opbevare spider mider på bay, som de har tendens til at fodre de fleste på planter, der er vand understregede. Administrere spider mite udbrud med insekticid sæbe.

Whiteflies

Whiteflies er en anden sap-sugende insekter, der elsker vinca. Ligesom spider mider, dette insekt er lille og feeds på undersiden af bladene. Deres udskillelse er en klæbrig stof, der forårsager gulfarvning af blade og angreb management er ikke altid en let opgave. Hvis din vinca er befængt med whiteflies, er den bedste løsning at fjerne planten fra haven. Hvis whitefly befolkningen er små, vil en spray med haveslangen og nogle insekticid sæbe hjælpe. Når du har bemærket whiteflies på din vinca, skal du være på vagt i kontrol for dem for at sikre befolkningen ikke svulme ud af kontrol.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com