DIY solpanel

September 10

Et solpanel er hovedsagelig en kasse ramme fyldt med solceller, der omdanner energi fra solen til brugbar elektricitet. Den primære hindring for solenergi er på bekostning af solceller. Dog kan gør-det-selv drastisk reducere omkostningerne ved et solpanel projekt ved bygning rammen og installere solceller, selv.

Cellerne

Omkostningerne ved sol-el holder ofte det fra at være en farbar vej. Hovedparten af denne omkostning er omkostningen ved cellerne. De gennemsnitlige udgifter til en 3 X 6 mono-krystallinsk solcelle er omkring $6, og da du har brug for 36 celler til dette projekt, kan du se, hvordan udgifterne til disse celler kan begynde at sende dit budget gennem taget. Det er dog ofte muligt at opnå lidt beskadigede celler fra online-auktionswebsteder. Selvom tilhugget celler er afvist af producenter, reducerer en lille chip typisk ikke funktionaliteten af cellen. Så først indhente mindst 36 3 X 6 mono-Krystallinske solceller enten fra en forhandler eller en online-auktion site. Købe mere, end du har brug for i tilfælde af du bryde en celle under opførelsen.

Rammen

Når du har sikret dit celler, kan du begynde at bygge rammen. Boksen er dybest set en lavvandet frame, omkring 3/4 tomme dyb. Først får en 3/8 tommer tykt stykke krydsfiner skæres til dimensionerne 45 3/4 inches lang og 22 1/4 inches lang. Dernæst Opret rammen ved at skrue en 3/4 tommer af 3/4 tommer ramme omkring parameteren hele krydsfiner. Nu hvor du har rammen, skære et stykke af masonit pegboard til at passe inden for det at give underkonstruktionen for cellerne. For at beskytte celler, skære et stykke af Plexiglas til at passe over dem og vejrbestandige træ af rammen.

Tilføjer cellerne

Fjern pind bestyrelsen og lægge celler ansigt i rækkerne af seks på det. Lodde celler sammen i en serie, røre på hver lodning punkt. Pas på ikke at trykke for hårdt på cellerne. Placer en lille dab af silicium caulk i midten af hver celle og omhyggeligt lim dem ned til bestyrelsens masonit. Hjælper det for at have nogle ekstra hænder her for at undgå at bryde forbindelser, som du har loddet. Nu wire cellerne sammen. Du skal placere en blokerende diode i slutningen af serien at holde panelerne fra varetage dine batterier natten. Endelig, tilføje uanset hvilken type stik enden du ønsker.

Færdigbehandling af

Når cellerne er på plads og wired, være sikker på at masonit bestyrelsen er godt sikret til rammen og at alle løs ledning er sikret sig ude af vejen for meget direkte sollys. Nu kan du lægge Plexiglas over rammen og skru den ned. Vær sikker på at Plexiglas hviler på rammen, ikke på cellerne.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com