Sådan fjernes Rust pletter fra Gelcoating

October 23

Fordi de er konstant udsat for elementerne, vand især, gelcoat skroget af skibe vil næsten uundgåeligt udvikle rust pletter over tid. Disse pletter er grimme, men heldigvis ved hjælp af det rigtige produkt og følge et par enkle trin, du kan fjerne dem. Nøglen til at fjerne grimme rust pletter fra gelcoat er at vælge det rigtige produkt.

Instruktioner

•Vælg en rust fjernelse produkt. De fleste produkter designet specielt til rust fjernelse indeholder en mild syre. Flussyre, fosforsyre eller oxalsyre er alle almindelige rust fjernelse ingredienser, og de alle fungerer effektivt. Disse ingredienser kemisk reagerer med rust pletter og neutralisere dem hurtigt og nemt.

Forskellige produkter har forskellige konsistenser. Nogle sælges som pulver, der er derefter blandet med vand, andre som en forblandet gel. Købe produktet i pulverform, kan blandes med vand er en økonomisk måde at gå, hvis du arbejder med på et stort område; en gel er mere effektiv, hvis du er spot rengøring og arbejder på lodrette flader.

•Applicer en rust fjernelse produkt. Følg producentens instruktioner om overførelse. Med et flydende produkt, kan en pensel, rulle eller sprøjte bruges til programmet. Med en gel, vil en pensel eller rulle arbejde.

• Lad produktet sidde på gelcoat. Disse produkter generelt tager 15-30 minutter til at neutralisere de rust pletter. Produkterne reagere med rust pletter og anvendes ifølge producentens anvisninger, vil ikke skade eller påvirke gelcoat på nogen måde.

•Rinse gelcoat grundigt med vand. Du bør kunne se de rust pletter løft og forsvinde med skylning. Der er ingen grund til at skrubbe.

Tips & advarsler

  • Du behøver ikke nødvendigvis at købe din rust fjernelse produkt fra en marine butik. Disse samme aktive ingredienser er fælles i en lang række milde rengøringsmidler.
  • Oxalsyre-baserede rust flyttefirma er også effektiv til behandling af tannin pletter fra træ. Ofte marine oxalsyre baseret rengøringsmidler sælges som kombination rust pletfjerner og teak træ blegemiddel.
  • Syrer er ætsende. Sørg for, at bære alle ordentlig beskyttende tøj og briller, og brug gummihandsker, når du anvender syre-baserede rust fjernelse produkter.
  • Selv milde syrer kan etch glas. Vær omhyggelig med at kun anvende de rust fjernelse produkter til de områder, du ønsker behandlet. Dette er især gældende, når du anvender produktet med en sprøjte.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com