Hvordan man kan opretholde en Garage døråbner

October 23

Regelmæssig vedligeholdelse og tilpasning af din garage døråbner skal være en prioritet. Omhyggelig vedligeholdelse vil bidrage til at forlænge dens levetid. Det kan også forsikre sikkerheden for din familie og kæledyr. Månedlige vedligeholdelse tager kun et par minutter af din tid. Dette kan typisk ske med varer, du har på side. Indførelse af en rutine vil hjælpe dig med at undgå kostbare reparationer senere. En velholdt garageportåbneren vil trække med let tryk. Det vil lukke med et minimum af magt, at hjælpe til at forlænge levetiden af enheden.

Instruktioner

•Brug sikkerhed først. Sørg altid for, at strøm til din garage døråbner afbrydes, før du udfører vedligeholdelsesaktiviteter. Sørg for at bære passende tøj. Miste den dinglende smykker. Guffe i løs shirttails. Træk op langt hår, så det bliver ude af vejen flytter maskiner. Hvis du bruger en stige, placere det helt og holdent på en plan overflade.

•Klart væk debris. Døde insekter, snavs og blade indsamler i arm og jernbane guider af din garage døråbner. Holde dem rene og klare ved at børste dem hver måned med en blød børste.

•Undersøg hængsler og spor for snavs og rust. Fjern snavs med en blød klud. Brug ståluld til at fjerne akkumuleret rust.

•Lubricate drev kæden, aksler, hjullejer og hængsel pins på din garage døråbner med en lys, gennemtrængende olie. Der er olie designet specielt til brug på garageporte, der kan findes på de fleste hjem forsyning butikker.

•Tag overskydende olie smøremiddel med en klud.

•Juster garage døre med strakte fjedre og kabler. Langvarig brug kan medføre mindre stretching, skal behandles med jævne mellemrum af tweaking grænse skruer.

•Kontrollér kædespændingen. Sagging kæder vil forårsage for tidlig drev kædehjul slid. Bruge en flad skruetrækker til at stramme enhver kæde, der afskalninger mere end en halv tomme lavere end skinnen.

•Kontrollér sensor justering. Hvis din dør er udstyret med sikkerhed vende sensorer, Sørg for, at de er korrekt justeret ved at teste dem med jævne mellemrum. Placer din hånd i strålen så døren lukker for at sikre det trækker straks. Hvis det ikke virker, ren sensor linser og justere tilpasningen. Test igen. Problemer med ledninger er bedst at overlade til en professionel.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com