Sådan fjernes mug fra skum

October 24

Sådan fjernes mug fra skum

Skimmel er i stand til at dyrke på stort set alle overflader. Skum er en meget porøs type materiale så, derfor, at fjerne mug fra det kan skabe en vanskelig opgave. Selv om mange mennesker vil typisk kassere skum elementer på hvilke skimmel har slået rod, de er ikke ud over bjærgning og blive restaureret til et som-ny kvalitet. Når som helst at gøre med skimmel fjernelse, altid bære ordentlig sikkerhedsbeklædning.

Instruktioner

•Tag på alle beskyttende tøj før håndtering Para formaldehyd pulver. Dispensere Para formaldehyd pulver i et gammelt lagen. Vedlægge pulver midt i den gamle ark og pak det ind i et bundt.

•Tryk på ned fast på skum og rul det med den medfølgende gamle ark. Sætte skum og den gamle ark ind i en stor plasticpose. En 13-gallon Papirkurv taske vil fungere godt, men en mindre eller større taske kan udnyttes afhængigt af størrelsen af din skum og ark. Luk posen, men ved åbningen være sikker på at forlade en "hals."

•Condense skum til at være så lille som muligt. Opnå dette ved at placere slangen fra din butik vakuum i posen på "nakken" og suger den ekstra luft ud af posen. Gøre væk med slangen og lukke op "hals" så stram som mulig.

•Lad posen uforstyrret for et par dage for pulver at ødelægge skimmelvækst og lugt. Tegne lagen fra posen. Gøre brug af butik vakuum til at slippe af Para formaldehyd gas fra skum. Dette vil kræve flere passerer over skum med butik vakuum for maksimal effektivitet. Tegne skum fra posen og adskillelse det.

•Mix en gallon af vand og 1/2 kop af husholdningernes blegemiddel. Placer løgnehistorie i en sprøjte flaske og spray skum med blandingen. Placer skum i et solrigt område og gør det muligt at sidde, så det kan tørre.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com