Sådan bestemme Accent vægge når maleri

May 29

Sådan bestemme Accent vægge når maleri

Udtrykket "accent væg" refererer til en enkelt væg i et rum, der er malet en anden farve end de øvrige vægge eller er den eneste væggen i det rum, der er tapetseret, gør det muligt at skille sig ud fra resten. Dette skaber en mere dynamisk miljø i et rum, med et farveskema, der er aktive i stedet for passive. Mens begrebet en accent væg er klart for de fleste husejere, afgør, hvilke væg, du foretager i en accent væg kan være meget vanskeligere.

Instruktioner

•Walk rundt i lokalet og bestemme, hvor øjet naturligt går første. For eksempel, hvis rummet har en pejs, der bliver en naturlig accent mur, som du kan forbedre med maling. Men, accent vægge bør ikke have døre eller Vinduer; de skal bare være uafbrudt strækninger af blanktegn.

•Locate området i det rum, der indeholder eller vil indeholde de vigtigste stykke af møbler. For eksempel, i stuen er sofaen, og det er sengen i soveværelset. Væggen bag dette stykke af møbler gør ofte et godt samlingspunkt for rummet.

•Look omkring og vurdere udformningen af rummet. Hvis figuren er ulige, såsom en lang og smal værelse, accenting et langt væggen med en mørk farve hjælper væggen vises tættere og gør værelse føle sig mindre aflange. På den anden side, hvis du har en standard rektangulære - eller firkant-formet værelse, kan vælge en væg i et mørkt eller kedeligt hjørne hjælpe fut i dette område.

•Walk rundt i lokalet og beslutte hvad rummets bedste funktion er, så vælg en mur, der bedst kan forstærke denne funktion. For eksempel, hvis du har et fint stykke kunst på en væg, hjælper maleri at muren en farve fra stykke af kunst til accent den.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com