Sikker kemikalier til hjem Spa

October 25

Sikker kemikalier til hjem Spa

Om underholdende en gruppe af venner eller bare have det sjovt i din spa med din ægtefælle eller børn, er korrekt kemisk balance nødvendig for en sund oplevelse. Forkert kemiske balance kan føre til sundhedsmæssige problemer, herunder hud spørgsmål. Ordentlig kemikalier vil reducere væksten af bakterier og sørge for frisk vand cirkulerer i hele din spa.

Installation af din nye Spa

Når du installerer en ny spa, Følg vejledningen i den håndbog, der kommer med din specifikke spa. Når din spa har været fyldt med frisk vand, varme karbad til omkring 80 grader inden du begynder at føje kemikalier. Det varme vand vil bidrage til kemikalierne vil opløses ordentligt.

Valg af kemikalier

Der er mange kemikalier, der kan bruges i spa. Det vigtige ting at huske er, at visse kombinationer kan være farlige, så skal du læse etiketterne før blanding kemikalier. Der er tre vigtigste kemikalier, der er populære for at sikre en sund, afbalanceret spa.

Klor er den mest almindelige kemiske valg. Klor kan tilføjes som tabletter eller granulat. Formen granul kan distribueres direkte ud i vandet; op til seks tabletter er gemt i en "floater" skal fordeles gradvist i små mængder. Klor hjælper med at fjerne bakterier og bakterier i din spa.

Brom er den anden mest almindelige kemiske valg og er et alternativ til klor. Brom er ikke så hård og har en blødere lugt end klor. Brom kan tilføjes som tabletter i en "floater."

Ozon er et iltningsmiddel. Formålet er ikke at desinficere men at reducerer mængden af sanitizers behov i spaen. For at bruge denne metode, skal dit spa være udstyret med en ozonisator.

I kombination med de væsentlige sanitizers er der mange andre kemikalier til problemer, der måtte opstå i din spa. For eksempel, hvis din spa har en skummende problem, er der et kemikalie for at. Hvis din spa udvikler en ring rundt om karret, er der en særlig renere for der. Spørg din lokale spa forhandler.

Opretholdelse af Balance

Efter din spa har været fyldt med frisk vand og de rette kemikalier er blevet tilføjet, opretholde balancen er lige så vigtigt. For at måle niveauet af kemikalier, bør du købe en pH tester. Sigt pH står for styrken af brint; pH er den relative alkalinitet eller surhed af vandet. PH-skalaen går fra 0 til 14. Neutral eller baseline pH læsning i en spa er 7.0. Ved at teste vandets ugentligt, eller mere hvis spa er i kraftig brug, testeren vil instruere dig om at tilføje flere kemikalier eller angive en en balance eller overbelastning af kemikalier. For at sikre sundt vand, bør du ændre vand i spaen hver 60 til 90 dage afhængigt af mængden af brug. Hvis din spa har en ozonisator, skal skiftende vandet hver 8 til 12 måneder. Rens filteret hver måned eller mere, hvis brug er tunge.

Være forsigtig

Når du arbejder med nogen kemikalier, er det vigtigt at huske at holde stoffer væk fra børn og læse alle etiketter. Aldrig røg mens håndtering spa kemikalier, fordi nogle er brandfarlige. Aldrig indånder eller indtages kemiske gennem næsen eller munden. Hvis indånding uheld sker, kontakt Poison Control Center på 800-222-1222. Gemme alle spa kemikalier i et køligt, tørt, velventileret rum fra andre rengøringsmidler eller haven materialer.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com