Hvordan kontrollerer jeg for en tilsluttet vaskemaskine slange?

March 24

Hvordan kontrollerer jeg for en tilsluttet vaskemaskine slange?

Hvis dit tøj vaskemaskine ikke er dræne vand eller du modtager en fejlmeddelelse, der angiver det samme, kunne du have tilstoppet vaskemaskine slanger. Lejlighedsvis kan BH ledninger, tøj eller fnug få fanget i vaskemaskine slanger. For at rydde tilstoppe, skal du først prep vaskemaskinen og derefter inspicere vaskemaskine slanger omhyggeligt efter kilden til tilstoppe.

Prep vaskemaskinen

At fjerne vaskemaskine slanger kan være en meget våd virksomhed, især hvis vaskemaskinen ikke har dræning og karret er stadig fuld af vand. Den bedste ting at gøre er flytte vaskemaskine ud af området tøjvask og ind i en garage, hvis det er muligt, ved "vraltende" eller scooting det. Vær omhyggelig med at undgå skadelige gulve eller vægge.

Hvis du ikke kan flytte vaskemaskinen, har en handy spand — eller Sørg for, at du er i nærheden af Tøjvask værelset dræn — til at håndtere eventuelle overskydende vand lækage.

Fjerne bagpladen med et Phillips hoved skruetrækker. Der vil være ca tre afløb slanger inde i maskinen. Find de vigtigste drain slangen og fjerne den laveste ende, manipulere slangen så det overskydende vand går uskadelig i dit vasketøj værelse afløb, eller (hvis du er i garagen) ned din indkørsel.

Der kan være nogle sager, hvor du bliver nødt til at vippe vaskemaskine på sin front side og fjerne bunddækslet at komme til alle slangerne.

Check for slange træsko

Inspicere alle slanger til kinks og bøjninger. Slangen, der går fra din vaskemaskine til vaskemaskine afløbet er normalt tynd og bøjelig, så mange kinks og træsko kan ske der.

Fjerne en ende af hver slange ved at løsne klemmen og trække slangen gratis. Slanger kan anbringes tæt – især hvis de er aldrig blevet fjernet — så du kan være nødvendigt at bruge en flathead skruetrækker til løftestang slanger gratis.

Brug en lille drain slangen til at kontrollere og fjerne enhver træsko. Hvis du ikke har en lille afløb slange så prøv en bøjle eller andet formbart wire. I nogle tilfælde kan bliver tilstoppe stadig ikke tydeligt, så du bliver nødt til at fjerne slangerne helt og køre vand eller trykluft gennem dem, indtil træsko er væk.

Når du har fjernet tilstoppe, erstatte alle slanger og sørg for, at de bliver spændt stramt. Om muligt, prøve at køre en prøvebelastning på vaskemaskinen før montage covers og flytte vaskemaskinen tilbage på plads. For at teste en vaskemaskine i garagen, blot vedhæfte din haveslange til koldt vand indtagelse på vaskemaskinen.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com