Hvordan man laver dobbelt læg gardinet design

July 5

Hvordan man laver dobbelt læg gardinet design

Kjole op et vindue med dit eget dobbelt læg eller knivspids læg gardiner. Afhængigt af din windows bredde skal du sy stof sammen, før du måler for læg at opnå en fuld gardin look. Læg kan føjes til ethvert stof, herunder en med et design på det. Det færdige gardiner kan hænge alene, med blinds eller en valance, fremstillet af det samme eller et andet stof. Eksperimentere med læg placering for at opnå en bred vifte af udseende. Gøre slips-backs med stof rester eller bruge stof i en kontrasterende farve.

Instruktioner

•Measure af vinduets bredde og bestemme, hvordan fulde gardiner til at være. Dobbelt bredde eller tilføje en og en halv gange mængden af stof og lave kvoter for sømme. For eksempel, tilføje 4 inches til hvert panel for sidesømmene. Dette vil give dig en 1-tommer søm på hver side, men du kan tilpasse de faktiske målinger efter personlig smag.

•Measure længde af vinduet og sørg kvoter for sømme. For en 3-tommer forneden og en 1-tommer header, skal du tilføje 8 inches til længden af forhænget panel.

•Jern og stitch alle sømme på plads.

•Measure i 4 inches fra kanten af sømmen og begynde at tilføje pins. Den faktiske afstand mellem benene, som er hvor Plisseringer vil udgøre, vil afhænge af hvor mange læg du ønsker og hvor fuld du ønsker gardiner til at være. For små læg, foranstaltning 3 inches for læg efterfulgt af 4 inches for rum i mellem. Gentage mønsteret i bredden af stoffet.

•Tryk på læg på plads ved at folde den første pin til den næste pin til at danne en krølle. Stikke midten af den krølle til at danne den dobbelt læg. Jern krølle; dobbelt læg vil rager ud af forreste del af gardinet. Sy læg på plads, fjerne pins én ad gangen. Sy en del af vejen ned fra header, afhængigt af hvordan udtales du vil læg at være.

•Sæt kroge til Plisseringer og hænge gardiner på stangen, som skal allerede være installeret. Når de hængende, kan du arrangere læg på plads. Gesims kasser og andre sengeforhæng vil fungere godt for denne stil af gardin.

Tips & advarsler

  • For en nøjagtig hem, i stedet for hemming før pleating, afslutte læg første og hænge gardiner. PIN hem i sted og derefter fjerne gardiner, sy sømmen og re hænge gardiner.
  • En anden mulighed for at oprette læg er at bruge gardin tape.
  • Det faktiske antal læg vil variere fra projekt til projekt efter bredden af stoffet, Plisseringer og mellemrum mellem hvert læg. Undgå at placere Læg i side hems ved måling i fire inches eller deromkring før du tilføjer benene.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com